Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende sarsın grdum ama masallah ole bı tatlıydı ole bı cocuk gormedım ay parcasıydı masallah erkek gordum nolcak bılmıyorum on bırıncı haftamda erkege benzıyo dedı doktorum ama bakalım
bende 3 kere erkek bebek gordum
ilki sarışındı beşiğin içinde ayakta durcak kadar buyuk beşikten kucağıma alıyodum bembeyaz giymişti
ikinci rüyam test yapmadan once gördüm yeni doğmuştu saçlı esmer bi bebekti ama yeni doğan esmerliği kırmızı gibi biraz o da siyah beyaz çizgili bi tulum giymişti
üçüncüğ gördüğüm aynı erkek kardeşime benziyodu
hep erkek bakalım çin takvimi de kız diyo ama farketmez kız erkek sağlıklı olsun da
bende 3 kere erkek bebek gordum
ilki sarışındı beşiğin içinde ayakta durcak kadar buyuk beşikten kucağıma alıyodum bembeyaz giymişti
ikinci rüyam test yapmadan once gördüm yeni doğmuştu saçlı esmer bi bebekti ama yeni doğan esmerliği kırmızı gibi biraz o da siyah beyaz çizgili bi tulum giymişti
üçüncüğ gördüğüm aynı erkek kardeşime benziyodu
hep erkek bakalım çin takvimi de kız diyo ama farketmez kız erkek sağlıklı olsun da
benım ıcın kız erkek hıc frketmıyor ben ıkı sefer erkek gordum aslında 6 aylık dogum ypmısım erken dogum bı bebek gtrylar kız esmer bole ama buyuk bebek yenı dogmus gıbı degıl bende altını alıym doktor glyo dıym bu bebek buyuk benm degl herhlde doktorda evet sızın cocugunuz gelıyo dıyo geldı allahım ay parcası resmen erkek masallah dıym annemlere dıymkı bu cocugu benmı dogurdum ınanamıyorum kendıme guzeldı ynı