Hamilelikte görülen ilk belirtiler

Subuoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
150
27
98
34
Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. Bu konuda çok başlık açılmış ama bi de ben sormak istiyorum. Bazı belirtiler var ama hamile miyim bilemiyorum. Kasıklarımda ve karnımda zaman zaman batma ve acı oluyor. Karnım son zamanlarda çok şişti taş gibi ve az yesem de inmiyor. Göğüslerim büyüdü ama hassasiyet yok ayrıca mide bulantısı falan da yok. Hamile olma ihtimalim var mı?????

Bu gibi belirtilerle hamile olup olmadığınız anlaşılmaz. Başka sağlık sorunlarından da kaynaklanabilir bu belirtiler. En önemli belirti adet gününüzün geçmesidir. Bu bile yeterli olmuyor bazı durumlarda. En sağlıklısı bir test yapmanız ya da yaptırmanız

Henüz adet günüm gelmedi ama galiba psikolojik olarak da kendimi inandırmaya çalışıyorum çünkü çok isti
yorum :anneadayı:

I
Henüz adet günüm gelmedi ama galiba psikolojik olarak da kendimi inandırmaya çalışıyorum çünkü çok isti
yorum :anneadayı:
İnşallah hamilesindr cnm ama kendni pozitife çok inandrma cnku sonunda üzülme dye diyorum. Ne zamndr çocuk istyrsun ve bi sorun varmı

İki aydır uğraşıyoruz canım ma henüz olumlu bi sonuç yok bu ay da adetim gelirse artık doktora gitmeyi düşünüyorum.

Hmm insan isteyince hemen olsun istiyor ni biliyim :KK43: bi de şu çevrenin baskısı beni sinir ediyor

İki aydır uğraşıyoruz canım ma henüz olumlu bi sonuç yok bu ay da adetim gelirse artık doktora gitmeyi düşünüyorum.
Normal sağlıklı bir kadının her ay hamile kalma olasılığı yuzde 25 mis. 35 yaş alti kadinlarda doktorlar bir sene düzenli cinsel ilişkiye rağmen hamilelik olmazsa bir sorundan bahsediyorlar. O yuzden rahat olmalı ve zaman tanimalisin. İnşallah Allah gönlüne göre verir

Bizde 2aydir uğraşıyoruz geçen ay olmadı bu ayda olmazsa moralim çok bozulcak .Ama 3.ay da denicem olmazsa o zaman doktora gidip olmadığını mi söylesem diyor um bende (buarada 1bucuk yıllık evliyim)

Back
X