Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikcasi benim ikinci gebeligim ilk gebelikte erkek cocuklari gorurdum ama benim oldugunu gormezdm baskasinin birde gelinlik gormstum ama kizim oldu simdide iki kez erkek bebek seyi gordm biri baskasinin biride benmmis ultrasonda doktor gosteriyodu ayrintisiyla hep silahli ruyalar goruyorum acaba erkek gordum diye kizmi merak ediyorumBende ruyamda erkek bebek gordum .hamile kadinin ruyasinda erkek bebek gormesi erkek cocuk shaibi olmasina yaziyordu.
Ama hamile kalmadan gorduysende kizin olacağına diyor.
Bende gebeligimin basinda kiz cocuklari gordum ama simdide benim olan bir erkek bebek gordum bakalm tersimi cikicak:)Ben hamileyken rüyamda kız görmüştüm ama oğlum oldu:)
Ne guzel saglikla alirsiniz kucaginiza insallahKızıma hamileyken kız bebek görmüştüm rüyamda şimdi oğlumun olacağını öğrendim ruyamda da erkek bebek emzirirken gördüm yani iki hamileligimdede tuttu rüyalarım
Bende gebeligimin basinda kiz cocuklari gordum ama simdide benim olan bir erkek bebek gordum bakalm tersimi cikicak:)
Canım kızıma hamile iken kız bebeğim olduğunu görmüştüm, şimdi 16+4 hamileyim rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Bugün cinsiyeti öğrendik, erkekmiş :)Arkadaslar merhaba ben 14 haftalik hamilegm iki defa ruyamda erkek bebege hamile oldgmu gordum ultrasonda gosterdi resmen kendini sizce bu kiz bebegemi isaret bikac defada silahlar falan gordm ruyasinda erkek bebek gorup dogru cikan varmi yada erkek gorup kizi olan
Benim kizimda kese şekli tamamen yuvarlakti bundada fasulye şeklindeydi ama baska yerde yazi okudum o doktorun ultrason cihazını karında tutmasına bağlamislar oyle okudum. Evet gönlüm erkekten yana ilk başta rabbim saglik versin yeterki tabiHadi hayırlısı inşallah:) gönlünde oğlan var sanırım:) bende kız istiyorum hamile değilim henüz ama Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekileri nasip etsin:)
İlk usg fotoda kesenin şekli nasıldı? Bu bi varsayım tabi ama kese fasulye şeklindeyse genelde oğlan oluyormuş yuvarlak şekildede kız diyorlar benim ve ablamın fasulye şeklindeydi ikimizinde oğlu oldu
Ya cok sevindim adınıza:) saglikla kavuşun insallah benimde bir kizim var rabbim insallah erkek evlat da tattırır ama ilk duam saglik Kiz olursada üzülmem tabiki benim canim soncta bakalm merakla bekliyorum az kaldi:)Canım kızıma hamile iken kız bebeğim olduğunu görmüştüm, şimdi 16+4 hamileyim rüyamda erkek bebeğim olduğunu gördüm. Bugün cinsiyeti öğrendik, erkekmiş :)
Allah cümlesiyle sağlıklı hayırlı kavuştursun inşallah. Ne zaman belli olacak?Ya cok sevindim adınıza:) saglikla kavuşun insallah benimde bir kizim var rabbim insallah erkek evlat da tattırır ama ilk duam saglik Kiz olursada üzülmem tabiki benim canim soncta bakalm merakla bekliyorum az kaldi:)
Cuma günü 14+5 olacağım öğün devlet hastanesine gideceğim orda soylemeyebilirler cunku cihazlar iyi degil devlette uğraşmakta istemiyorlar eğer öğrenemezsem 2 hafta sonra ozele gideceğim kesin söylerler orda. Gebeliğim kızımdan cok farkli ilerledi tabi bu demek degl cinsiyeti farklıdır diye ama kizimda karnim hic çıkmadı 7 aydan sonra belirdi resmen simdide 3 aylik olmasına rağmen göbeğim cok önde top gibi heycan iste herseyi inceliyorum :)Allah cümlesiyle sağlıklı hayırlı kavuştursun inşallah. Ne zaman belli olacak?
2 hafta sonra belli olur büyük ihtimal. Dediğiniz gibi benim de kizimda karnım geç çıktı ama bunda erken. Farkli olunca istisnalar hariç cinsiyet de farklı oluyormuş. İnşallah gönlünüzdeki olsun.Cuma günü 14+5 olacağım öğün devlet hastanesine gideceğim orda soylemeyebilirler cunku cihazlar iyi degil devlette uğraşmakta istemiyorlar eğer öğrenemezsem 2 hafta sonra ozele gideceğim kesin söylerler orda. Gebeliğim kızımdan cok farkli ilerledi tabi bu demek degl cinsiyeti farklıdır diye ama kizimda karnim hic çıkmadı 7 aydan sonra belirdi resmen simdide 3 aylik olmasına rağmen göbeğim cok önde top gibi heycan iste herseyi inceliyorum :)
Bir de benim kizimda göğüslerim büyümüştü ama bunda pek değişmedi.2 hafta sonra belli olur büyük ihtimal. Dediğiniz gibi benim de kizimda karnım geç çıktı ama bunda erken. Farkli olunca istisnalar hariç cinsiyet de farklı oluyormuş. İnşallah gönlünüzdeki olsun.
Evet benimde öyle oldu yani herkeste farkedilen bir belirti bu göbek öndeyse erken çıktıysa öne erkekmiş iki hafta sonra gorucem bakalm :) sagolun duanız icinde :)Bir de benim kizimda göğüslerim büyümüştü ama bunda pek değişmedi.
Benim kizimda kese şekli tamamen yuvarlakti bundada fasulye şeklindeydi ama baska yerde yazi okudum o doktorun ultrason cihazını karında tutmasına bağlamislar oyle okudum. Evet gönlüm erkekten yana ilk başta rabbim saglik versin yeterki tabi
Benim kizimda midem hic bulanmadı tatli hic canım istemedi hep ekşi ve aci yedim yada tuzlu seyler bide cok aşırı kabızlık çektim göğüslerim ilk ay cok acıdı meyve tatli falan hic yiyemedim hele meyve yerken zorla yerdim yüzümde sivilceler vardi ve karnim 5.ayda anca belirdi azcik cok gec cikti karnimBende oğluma hamileyken göğüslerim çok büyümüştü bu her iki cinsiyettede olabiliyo ablamda oğluna hamileyken büyüdü
Benim 4.aydan sonra göbekten aşağı doğru upuzun kahverengi çizgi oluşmuştu kopkoyuydu rengi....
Şuna kesinlikle inanıyorumki erkek bebeğe hamileyken öne doğru sipsivri oluyor karın bendede öyleydi sanki futbol topu yutmuş gibiydim:) kimi görsem cinsiyetini doğru tahmin ederdim. Kızlar peki siz kızlarınıza hamileyken hangi belirtileri yaşadınız neye aşerdiniz? Mesela ben hiçbişeye aşermedim ama ilk aylarda tatlı yiyemezdim hep tuzlu şeyler yedim domates peynir ekmek kaşar çoğunlukla... zaten bulantılarım öğürmelerim olduğu için tuzlu şeyler iyi gelirdi siz neler yaşadınız ve vücudunuzdaki değişiklikler neydi?
Ben devlete gidiyorum devlette uğraşmıyorlar cihazlarda kötü ama ozele gideceğim iki hafta sonra öğrenirim bende :)Amin .... ben farklı doktorlara giderdim her seferindede kesem hep fasulye şeklindeydi yani o zaman hiç mi denk gelmez usg cihazında:)
Çevremdede oğlana hamile olanlarında hep fasulye şeklinde oldu
Tabi bunlar bir ihtimal olmayabilirde ama çoğunlukla böyle oluyor
Bu arada erkek cinsiyeti daha çabuk belli olur benim 12+5'te %100 belliydi:)