Hamilelikte göz enfeksiyonu yaşayan varmi

Nurrrrrmerveozkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2019
13
0
1
33
9 haftalık hamileyim gözüm şişti enfeksiyon kapmış 1 haftadır kızarıklığı ve şişkinliği geçmiyor bu konuda bana yardım ederseniz çok mutlu olurum böyle birşey yasayan varmı

9 haftalık hamileyim gözüm şişti enfeksiyon kapmış 1 haftadır kızarıklığı ve şişkinliği geçmiyor bu konuda bana yardım ederseniz çok mutlu olurum böyle birşey yasayan varmı
goz enfeksiyonu ertelenecek bisey degil. gorme bozukluguna yol acar. Kalici. Hamile oldugunuz icin ilac kullanmak istemiyorsunuz anliyorum. Lakin hamilelerin de kullanabilecegi dozda ilaclar var. Doktor gerek gormezse vermez zaten tedavi edilmeyen alerjiden kaynakli gelisen enfeksiyonu 1 haftada damlayla ancak kuruttuk. Bence en kisa zamanda doktora gorunun. Gecmis olsun.

Teşekkür ederm. Doktora gittim zaten ilaçta kullanıyorum buna rağmen 1 haftadır geçmedi baya skinti yasiyorjm aynı şeyleri yaşayan oldumu neler yaptı tedavi sürecinde merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…