Hamilelikte grip aşısı

seleam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
26
5
1
28
Hamilelikte grip aşısı vurulan varmı?
Ben şuan hasta olduğum için doktorum grip aşısı önerdi

ben son haftalarımdayım ve grip oldum aşırı ağır geçti henüz bugün kendime gelebildim bir haftadır. asıl gebelikte lazımmış bilseydim aşı olurdum çok pişman oldum valla. bence siz olun kaçınca haftanızdasınız

Ben cok korkuyorum grip asisindan cevremde olan herkes iki uc hafta hasta gezdi istityordum gebelikte vururlmak ama korktugum icin vurulamadim doktor da bisey demedi, gecenlerde burun akintisi vardi mandalaina ihlamurla hafif atlattim

Ben cok korkuyorum grip asisindan cevremde olan herkes iki uc hafta hasta gezdi istityordum gebelikte vururlmak ama korktugum icin vurulamadim doktor da bisey demedi, gecenlerde burun akintisi vardi mandalaina ihlamurla hafif atlattim
Ben hamilelikte nasıl etki edeceğini bilmiyorum ama vurulduğum zaman çok ağır ateşli bir grip geçirdim. O yüzden temkinli olmakta birkaç doktora daha danışmakta fayda var bence.

Benim sinüzitim ve astımım olduğu için bir tık ağır geçirdim doktor da grip aşısı önerdi

20. Haftadayım bir kaç doktora da sormalımıyım ?

Merhaba ben doktoruma sordugumda ilk 3 ayi gecirelim oyle yapalim dedi bilemiyorum

Merhaba, ben grip aşısı oldum bu hafta. Bende öncesinde çok dirençli bir grip atlattım hatta hala arada öksürük tutuyor geniz akıntısı vs de yaşıyorum. Zor geciyor hamilelikte gripler ilac vs de kullanmadığımız icin.
Benim doktorum ısrarla aşı olmamı istedi bende oldum.
Aklınızda soru işareti varsa baska doktorlardan da bilgi alabilirsiniz.

20. Haftadayım bir kaç doktora da sormalımıyım ?
fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum ben hem kadın doğum doktorum, hem sağlık ocağındaki doktora ve hemşirelere danıştım hepsi de grip aşısı önerdi. sizin haftanız da erkenmiş bence olmanızda fayda var çünkü hamileliğin son haftalarında nedense çoğu anne adayı hasta oluyor ben de geciktim ama yine de olacağım en azından doğumdan sonra da gripten korunmak isterim bebeğime bulaş riskini azaltmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…