Hamilelikte Grip

Bende de bugün boğaz ağrısı başadı şükür ateş yok ama halsizlik çok var.Zencefil-bal karışımı içtim bişey olur mu ki?Zencefil sakıncalı demişler doğru mu?
Doktorum bal limon zencefil karışım yap demişti ama korktum bitkisel olunca sadece 1 kez yaptım sonrasında sadece bal ve limon kullandım zencefilsiz

Merhablar 4 haftalık gebeyim dün önce kuru öksürüğüm ağrılarım vardı gece ateşelenmişim sayıklama terleme bile oldu 2 kere ılık duş aldım biraz daha iyiyim bugün istemesemde zorla yiyorum bana önerilcek birşeyinis varmı çok korkuyorum kasık ağrılarım ilk günden beri devam ediyor ediyor zaten önerilerinize ihtiyacım var

a
atesin oldugunda doktora git canim onun disinda bolbol dinlenme c vitamin takviyesi baska bisey yapamiyorlar ama doktorum atesin yukselirse ilac baslariz demisti ates tehlikeli sonucta..

Ben burada arkadaşların yazdığı tavsiyeleri yaptım kaynamış suya limon bal, meyve olarak nar portakal atlattım şükür geçmiş olsun

Ben burada arkadaşların yazdığı tavsiyeleri yaptım kaynamış suya limon bal, meyve olarak nar portakal atlattım şükür geçmiş olsun
Çok korkuyorum ilk gebeliğim eşimde bende ateşde doktoru dülünemedik çok pişmanım bebek iyidir şuan demi kanamam falan yok evden çıkmaya korkuyorum uzmana çıkmalımıyım şuan çok geçmiş olsun sizede bu arada

a

atesin oldugunda doktora git canim onun disinda bolbol dinlenme c vitamin takviyesi baska bisey yapamiyorlar ama doktorum atesin yukselirse ilac baslariz demisti ates tehlikeli sonucta..
İlk gebeliğim cahillik ettik çıkmadık gece çok pişmanım bu sabahda vardı biraz kendimiz düşürdük ama ooofff korkuyorum bebeğim iyidir dimi kese gözükmüyordu zaten uzmana çıksam napıcam bilmiyorum

Hastanede çalıştığım ve sorumsuz anne babalar olduğu için ben de ne yazık ki hastalığın ucuna geldim birkaç kez. Zaten alerjim var, hamilelikte de artabiliyormuş. Hastalandığımı boğazımdan anlıyorum genelde, bitki çayı vs pek önerilmediği için nane limon ya da ballı limonlu çay içiyorum, portakal yiyorum bol bol. Biraz sürünsem de bir süre sonra geçiyor. :)

Normal bu havalarda değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…