• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Hamilelikte grippp

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merviss06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
69
17
3
Kızlar acil yardım 16 haftalik hamileyim ve grip olmusum cok agir geciyor bademcilerimde sismis neler yapabilirim nolur yardim edin 🥺🥺😔

Kızlar acil yardım 16 haftalik hamileyim ve grip olmusum cok agir geciyor bademcilerimde sismis neler yapabilirim nolur yardim edin 🥺🥺😔
Bende 9 haftalık hamileyim grip oldum burnum akıyor sürekli siz nasıl oldunuz nasıl atlattınız

Decavit kullanın arkadaşlar vicud direncini arttırıyor.. Ihlamur içine Ayva limon 3 3 günde ayağa kalkıyor insan...

Bende 9 haftalık hamileyim grip oldum burnum akıyor sürekli siz nasıl oldunuz nasıl atlattınız
30 haftalık gebeyim geçen hafta grip oldum 1 hafta geçirdim hoş hastaneye de gittim 2 serum verdiler 1 gün iyiydim sonra yine eski Halime döndüm ilaç vermedikleri için bir işe yaramadı hastaneye gitmem boynuma sürekli viks sürüp sardım boğazımı yumuşatsın diye evde bol mandalina yedim sürekli sıcak çay içtim zencefil limonlu bitki çayı tükettim bol acı soğan ve sarımsakla yalancı paça yaptım kayınvalidemde erişteli acı ve ekşi bir çorba yaptı biraz da ondan tükettim bu şekilde 4-5 günde atlattım 2 günde de sesim düzeldi 1 hafta felan sürdü soğan sarımsak doğal antibiyotik bol tüketin acı yiyebilirsiniz yiyin boğazıma çok iyi geldi 1 haftada hastanedeki serum hariç doktorumun onayıyla 1 tane minoset kullandım sadece

Back
X