• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak ve hamilelik

Cok yoğun geliyor ataklar süresi de cok uzun sürüyor ilaci birden bıraktirdiklari icin birden 3 4 kat fazla ağır ataklar geçirdim. Her defasında tm bu sefer ölüyorum diyorum bi bakıyorum ölmemisim ağlanacak halime güler oldum cok kötüyüm hayırlısıyla bi düzelseydim. Ben korunuyordum ama oyle hamile kaldim istemiyordum bu psikolojiyle cocuk buyutemem diye çünkü oğluma bile cok zor yetiyorum ama vardır bunda da bir hayır umarım hepimiz atlatırız hayirlica sende sağlıklı bir sekilde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
İlacı birden bırakmak berbat bir şey zaten hangi ilaçtı?

Cok yoğun geliyor ataklar süresi de cok uzun sürüyor ilaci birden bıraktirdiklari icin birden 3 4 kat fazla ağır ataklar geçirdim. Her defasında tm bu sefer ölüyorum diyorum bi bakıyorum ölmemisim ağlanacak halime güler oldum cok kötüyüm hayırlısıyla bi düzelseydim. Ben korunuyordum ama oyle hamile kaldim istemiyordum bu psikolojiyle cocuk buyutemem diye çünkü oğluma bile cok zor yetiyorum ama vardır bunda da bir hayır umarım hepimiz atlatırız hayirlica sende sağlıklı bir sekilde inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Lütfen başka bi psikiyatriye gidin. Benm kadın doğumcum her zaman aynı şeyi söyler önemli olan senin sağlığın sen önceliklisin. Biz iyi olamadan bebeklerimiz iyi olmaz.

Kızlar vallahi bedenim artik kaldırmıyor.ya hamile olupta panik atak için ilac kullanan yokmu aranızda nolursunuz görenler cevap versin cok zor durumdayım kafayı yiycem artık psikiyatri ilk 3 aylık süreçte kullanılmıyor 3 aylık dönem bittikten sonra da kullanabileceğiniz bir kac ilac var ama bu dönemi sadece psikologla anlatmamız senin ve bebek icjn daha iyi olur dedi. Peki ama bu kadar stres bebek icjn zararlı degilmi 2 aydır neler cekiyorum surekli kaygı atak artik yataktan kalkamaz hale geldim tüm kaslarım ağrıyor
Merhaba ben de günlerdir forumu takip ediyorum daha önce psikolojik bir rahatsızlığım olmamıştı 33 haftalık hamileyim 2 ay önce nasıl olduğunu anlamadığım bi anda ruhum sıkılmaya daralmaya başladım ama kendi kendime atlatırım diye düşünüyordum iki hafta önce daha da çoğaldı hergün her an ağlıyorum için çıkacak gibi oluyor nefes alamıyorum hiç mutlu değilim her gün bu gün nasıl biter yarını nasıl geçiririm diye kayğılarla geçiriyorum. Dün kadın doğum doktorumla görüştüm bugün için randevu verdi gittim durumumu anlattım psikologla görüştürdü ikiside ilaç kullanmamın bi sakıncası olmayacağını söyledi LUSTRAL yazdı yarın başlicam 3-4 güne faydasını görürsün dediler. İnşallah iyi gelirde iyileşirim. Biraz uzun yazdım ama içimi dökmek istedim.

Back
X