Hamilelikte Guatr tehlikeli mi ??

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Kızlar bugün hastaneye gittim guatrım çok yüksek çıktı normalde 2 buçuğu geçmemesi lazımmış benimki 6 küsürlerde çıktı bebeğin zihinsel gelişimi ve kilosunu etkiler dedi doktor şimdilik ilaç verdi haftaya tekrar gidicem kontrole ama içimde sıkıntı oluştu kötü değildir demi geçer umarım

Evet canım benimde 5.5 4 haftalık hamileyim bende tehlikeli bebek için o yüzden pazartesi hemen doktora gidecem ilacımı kullanıyorum arada unuttup icmedigim oluyor bakalım ne dicekler bende korkuyorum

Benim de hamilelliğin başında 9 du hemen ilaç başladı doktorum guatr olduğunu söyledi ama korkulacak bişşey olmadığını ilacımı düzenli kullandığımda düşeceğini söyledi ayda bir kan veriyorum salı günü tekrar verdim 3 buçuk çıktı ilaca devam yani

Hamilelik öncesi tsh 2.5.olmasini istedi doktorum ondan sonra hamilelilik düşün dedi hamile kaldigimda tekrar 5 6 civari olmustu direk doktorada gittim tekrar ilac dozu ayarladik 3 haftada 1 kan vererek kontrol altinda tuttum cok sukur hamilelik boyunca yukselmedi bebegimde saglikla dunyaya geldi korkmayin takipli olun doktora ve ilac dozunu ayarlayinca biseycik olmaz allahin izni ile

Ayrica bebege soylendigi gibi etki etmesi icin uzun sure yuksek seyredip ilac kullanilmaz ise oluşabilecek durumlar bunlarmis hemen yukseldi bebekte bisey olcak diyee bi durum yok iciniz rahat olsun endokrin uzmani ile 9 ay her hafta iletisim ile hamilelik gecirdim.hic korkmayin

Merhaba bende aynı durumdayım şuan sizin bir sıkıntı oldu mu hamileliğiniz nasıl gidiyor

Bende de var testte çıktıda kendi kadın doğumuma mı gidim ilaç yazsın yoksa bunun için hangi bölüm bakıyor onamı gideyim kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…