Merhaba kızlar. Ben 4 aylık hamileyim. Artık hormonlardan mi neden bilmiyorum ama ben eşime son 1-2 aydir hiç güvenmiyorum. Bu zamana kadar çok sorunlar yaşadık ailesi yüzünden ayrılmak istediği bile oldu. Başka sorunlarda oldu hallettik.neyse buara tamamen kendiliginden bir his olustu icimde 'sanki eşim bana guvenmiyor ve çocuk doğunca annesinin üstüne kayıt ettirecek ve benim bi hakkım olmayacak cocugumun ustunde gibi hissediyorum.
normalde hiç alttan felan almaz artık bide iyi davranıyor
ailesi de iyi davranmaya başladı :S sanki arkamdan kuyumu kazıyorlar gibi hissediyorum: ( kafam çok karışık kızlar aslinda sormak istediğim şey eşim benden habersiz gidip kaynanamin üstüne kayıt ettirebilir mi? Sanki o doğurmuş gibi? Yoksa doğum belgesi vs ile gitmesi mi gerekir ? Öyle bisey olursa kıyameti kopartirim ama çocuğumu elimden alirlarsa
okadar çok şey geliyor ki Aklima anlatamam size.
aslında biraz dertlesmek ve bu konudaki haklarımı bilmek istiyorum. Aslında eşim oyle bi insan değil ama kendi aklınca evladı için herşeyi yapar. Ve eşim bunu bana hissettirecek birseyde yapmadıii. Ama kendime anlatamıyorum aklımdan gitmiyor
İlk çocuğum..