• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Güvensizlik .. Paranoyak oldum :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Merhaba kızlar. Ben 4 aylık hamileyim. Artık hormonlardan mi neden bilmiyorum ama ben eşime son 1-2 aydir hiç güvenmiyorum. Bu zamana kadar çok sorunlar yaşadık ailesi yüzünden ayrılmak istediği bile oldu. Başka sorunlarda oldu hallettik.neyse buara tamamen kendiliginden bir his olustu icimde 'sanki eşim bana guvenmiyor ve çocuk doğunca annesinin üstüne kayıt ettirecek ve benim bi hakkım olmayacak cocugumun ustunde gibi hissediyorum. :KK43: normalde hiç alttan felan almaz artık bide iyi davranıyor :KK43: ailesi de iyi davranmaya başladı :S sanki arkamdan kuyumu kazıyorlar gibi hissediyorum: ( kafam çok karışık kızlar aslinda sormak istediğim şey eşim benden habersiz gidip kaynanamin üstüne kayıt ettirebilir mi? Sanki o doğurmuş gibi? Yoksa doğum belgesi vs ile gitmesi mi gerekir ? Öyle bisey olursa kıyameti kopartirim ama çocuğumu elimden alirlarsa :KK43: okadar çok şey geliyor ki Aklima anlatamam size. :KK43: aslında biraz dertlesmek ve bu konudaki haklarımı bilmek istiyorum. Aslında eşim oyle bi insan değil ama kendi aklınca evladı için herşeyi yapar. Ve eşim bunu bana hissettirecek birseyde yapmadıii. Ama kendime anlatamıyorum aklımdan gitmiyor :( İlk çocuğum..

Merhaba kızlar. Ben 4 aylık hamileyim. Artık hormonlardan mi neden bilmiyorum ama ben eşime son 1-2 aydir hiç güvenmiyorum. Bu zamana kadar çok sorunlar yaşadık ailesi yüzünden ayrılmak istediği bile oldu. Başka sorunlarda oldu hallettik.neyse buara tamamen kendiliginden bir his olustu icimde 'sanki eşim bana guvenmiyor ve çocuk doğunca annesinin üstüne kayıt ettirecek ve benim bi hakkım olmayacak cocugumun ustunde gibi hissediyorum. :KK43: normalde hiç alttan felan almaz artık bide iyi davranıyor :KK43: ailesi de iyi davranmaya başladı :S sanki arkamdan kuyumu kazıyorlar gibi hissediyorum: ( kafam çok karışık kızlar aslinda sormak istediğim şey eşim benden habersiz gidip kaynanamin üstüne kayıt ettirebilir mi? Sanki o doğurmuş gibi? Yoksa doğum belgesi vs ile gitmesi mi gerekir ? Öyle bisey olursa kıyameti kopartirim ama çocuğumu elimden alirlarsa :KK43: okadar çok şey geliyor ki Aklima anlatamam size. :KK43: aslında biraz dertlesmek ve bu konudaki haklarımı bilmek istiyorum. Aslında eşim oyle bi insan değil ama kendi aklınca evladı için herşeyi yapar. Ve eşim bunu bana hissettirecek birseyde yapmadıii. Ama kendime anlatamıyorum aklımdan gitmiyor :KK43: İlk çocuğum..
Cocuk dogunca kagitta yaziyo yani anasi babasi. O kagitla nufusa gidiliyo. Yersiz korkuya kapilmayin.

Cocuk dogunca kagitta yaziyo yani anasi babasi. O kagitla nufusa gidiliyo. Yersiz korkuya kapilmayin.
Oh içim rahatladı gerçekten. Ya aslında ben bundan 2-3 ay önce bi konu okudum. Bayanın kayinbabasi gitmiş öyle kimlik çıkarmış çocuk babannesinin ustune olarak. Ben onu okudum ondan sonra bu düşünceler geldi :(

Gerçekten hormonlarınız tavan yapmış
Öyle birşey olmaz merak etmeyin
Sadece bunalmışsınız belliki

Insan boyle bir seyi durduk yere dusunebiliyorsa kusura bakmayin ama gercekten hastadir.
Hormonsa hormon, hepimizin hormonu var.
Aileyle sorun yasadiniz diye niye boyle bir manyaklik yapsin esiniz.
Daha 4 aylikmis bebek, 5 ay daha var onunuzde. Bir doktora falan gidin bence hic normal degil dusunceleriniz.

olduki yspti analik ispat davasi acar dn ile ispatlar kocani hapse attirirsin da bu guvensizligin otesinde...5 ay nasil gecer bu kuruntuyla?

Canım hepimizin korkulari var misal benim lohusalık donemiyle alakali beni emzirmeden emzirmeye kullanirlarsa, bebegimi biz daha tecrübeliz diye istemedigim seylere maruz birakirlarsa (tuzlama gibi) istemedigimi dile getirdiğim de eşim ile sorun yaşarmiyim vs diye ama hiç nüfus aklimdan geçmedi boyle dusunmenize bir sebeb var mi?

Merhaba kızlar. Ben 4 aylık hamileyim. Artık hormonlardan mi neden bilmiyorum ama ben eşime son 1-2 aydir hiç güvenmiyorum. Bu zamana kadar çok sorunlar yaşadık ailesi yüzünden ayrılmak istediği bile oldu. Başka sorunlarda oldu hallettik.neyse buara tamamen kendiliginden bir his olustu icimde 'sanki eşim bana guvenmiyor ve çocuk doğunca annesinin üstüne kayıt ettirecek ve benim bi hakkım olmayacak cocugumun ustunde gibi hissediyorum. :KK43: normalde hiç alttan felan almaz artık bide iyi davranıyor :KK43: ailesi de iyi davranmaya başladı :S sanki arkamdan kuyumu kazıyorlar gibi hissediyorum: ( kafam çok karışık kızlar aslinda sormak istediğim şey eşim benden habersiz gidip kaynanamin üstüne kayıt ettirebilir mi? Sanki o doğurmuş gibi? Yoksa doğum belgesi vs ile gitmesi mi gerekir ? Öyle bisey olursa kıyameti kopartirim ama çocuğumu elimden alirlarsa :KK43: okadar çok şey geliyor ki Aklima anlatamam size. :KK43: aslında biraz dertlesmek ve bu konudaki haklarımı bilmek istiyorum. Aslında eşim oyle bi insan değil ama kendi aklınca evladı için herşeyi yapar. Ve eşim bunu bana hissettirecek birseyde yapmadıii. Ama kendime anlatamıyorum aklımdan gitmiyor :KK43: İlk çocuğum..
Böyle bir korku durduk yerde oluşmaz. Mutlaka bir nedeni vardır. Belliki zamanında derin sorunlar olmuş ve aile olabileceğinize güveniniz yok. Bu durumda anne olma fikri çok doğru bir karar mıydı onu bilemedim. İnsan yavrusuna hiç kıyamıyor. Elin yağın bağlanıyor bazen. Belliki hasta rulu bir kv ve kp artı bir eş var. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Gerçekten tüm kv ve kp ler manyak mı diye düşünmeye başladım. Benim annem babam da birer kv ve kp. Bazen saçma fikirleri oluyor ama durması gereken yerleri biliyorlar. galiba şans işi birazda.

Canım hepimizin korkulari var misal benim lohusalık donemiyle alakali beni emzirmeden emzirmeye kullanirlarsa, bebegimi biz daha tecrübeliz diye istemedigim seylere maruz birakirlarsa (tuzlama gibi) istemedigimi dile getirdiğim de eşim ile sorun yaşarmiyim vs diye ama hiç nüfus aklimdan geçmedi boyle dusunmenize bir sebeb var mi?
Aynen canım o korkularda var bende . :( ama en büyüğü buydu . aslında bi sebep yok . bi konu okumuştum ve ordan girdi aklıma..

olduki yspti analik ispat davasi acar dn ile ispatlar kocani hapse attirirsin da bu guvensizligin otesinde...5 ay nasil gecer bu kuruntuyla?
Bende onu düşünüyorum cnm ya :( ama buraya yazdım ve sizlerin sayesinde içim rahatladı . hormonlar tavan yapı sanırım gerçekten

Back
X