ben 3 haftadır demir hapımı almayı unutmuşum canım sen gene birkac gün unutuyosun hapım bitti görümcemi yolladım yanlış ilac yazdırmış bidaha gidip yazdırmak zor geldi yarın yazdırıpda alıcam inş.a.s.
ben 3 haftadır demir hapımı almayı unutmuşum canım sen gene birkac gün unutuyosun hapım bitti görümcemi yolladım yanlış ilac yazdırmış bidaha gidip yazdırmak zor geldi yarın yazdırıpda alıcam inş.a.s.
elmas sen gyno ferro sanol u ne zamandan beri kullanıyorsun? bana dr um bugün yazdı. önceden yazmayı unutmuş. elevit kullanıyordum bugüne kadar. artık gyno ferro sanol kullanmaya başlıyıcam, elevit de devam ediyor.kızlar unutmayın haplarınız bende bazen unutuyorum ama o gün üzülüyorum unuttum dıye...bende megadyn ve gyno ferro sanol kullanıyorum....bu kadar ...:)
elmas sen gyno ferro sanol u ne zamandan beri kullanıyorsun? bana dr um bugün yazdı. önceden yazmayı unutmuş. elevit kullanıyordum bugüne kadar. artık gyno ferro sanol kullanmaya başlıyıcam, elevit de devam ediyor.
çok moralim bozuldu dr un önceden bu ilacı yazmamış olmasına. bebekte sorun olur mu ki 1no2:
elmas sen gyno ferro sanol u ne zamandan beri kullanıyorsun? bana dr um bugün yazdı. önceden yazmayı unutmuş. elevit kullanıyordum bugüne kadar. artık gyno ferro sanol kullanmaya başlıyıcam, elevit de devam ediyor.
çok moralim bozuldu dr un önceden bu ilacı yazmamış olmasına. bebekte sorun olur mu ki 1no2:
ben gyno-tardyferon alıyorum...çogu zaman unutuyorum...onun dısındada tekrardan calcimax e baslamamı söyledii...sol kasıgımda olan agrı ve bacağımdaki kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormus...bugun baslayacağım inşallah...
balık yagını artık içmiyorum...
kızlar bu arada gyno-tardyferonu sabah aç karna almamı söyledi doktorum ama çogu zaman işe kosusturmak zorunda kalıyorum ve unutuyorum tok karna alsam ne olurki...
benim dr.um gynoyu yemekten 2 saat sonra almamı söyledi ve aldıktan 2 saat sonrasına kadar hiçbirşey içmemeye çalış dedi.ben gyno-tardyferon alıyorum...çogu zaman unutuyorum...onun dısındada tekrardan calcimax e baslamamı söyledii...sol kasıgımda olan agrı ve bacağımdaki kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormus...bugun baslayacağım inşallah...
balık yagını artık içmiyorum...
kızlar bu arada gyno-tardyferonu sabah aç karna almamı söyledi doktorum ama çogu zaman işe kosusturmak zorunda kalıyorum ve unutuyorum tok karna alsam ne olurki...
ben de balık yağı tableti kullanmak istemiştim ama dr gerek yok dedi. onun yerine her gün bir avuç çerez önermişti (ceviz, fındık, tuzsuz badem)benim ilaçlar da elevit, gyno ferro sanol, magnezyum ve balık yağı tablet..
Merhaba, 16 haftalık hamileyim.demir ilacı,cal-d-vita ve megadyn ilaçlarını kullanıyorum.Üç ilaç fazla gibi geldi, bu ilaçları bir arada kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?