Hamilelikte hangi ilaçlar kullanılıyor?

iyi valla adasu ben bir gün unutsam kendimi çok halsiz hissediyorumm.

aaaahhh ahhh arkadaslar hazırmısınız yazıyorum
megadyn
magnezyum
kan hapı ferrum fort
prepar tablet(erken dogum riskim var)
penisilin igne(bu da rken dogum icin )

hersey bebikler icin napalimmmmmm

al canım bi an evvel ihmal etme yerimseniben

kızlar unutmayın haplarınız bende bazen unutuyorum ama o gün üzülüyorum unuttum dıye...bende megadyn ve gyno ferro sanol kullanıyorum....bu kadar ...:)

kızlar unutmayın haplarınız bende bazen unutuyorum ama o gün üzülüyorum unuttum dıye...bende megadyn ve gyno ferro sanol kullanıyorum....bu kadar ...:)
elmas sen gyno ferro sanol u ne zamandan beri kullanıyorsun? bana dr um bugün yazdı. önceden yazmayı unutmuş. elevit kullanıyordum bugüne kadar. artık gyno ferro sanol kullanmaya başlıyıcam, elevit de devam ediyor.
çok moralim bozuldu dr un önceden bu ilacı yazmamış olmasına. bebekte sorun olur mu ki 1no2:

canım merak etme bişey olmaz doktor gerek görmedikçe vermiyo zaten. ferro sanol kan ilacı sende gerek duymamıştır doktorun o yüzden ilk başlarda vermemiş olabilir..
benim bi arkadaşım vitaminde vermemiş doktoru kan ilacıda mesela ....

Ben şuanda Sadece Kan Ilaci Aliyorum Hatta Doktor Gerek Yok Dedi Kesebiliriz Ama Ben Istemedim Devam Ediyorumm

Bende Elevit,gyno Ferro Sanol Ve Ecopirin Kullaniyorum Hepsini Doğuma Kadar Kullanacaksin Dedi Doktorum Birtek Ecopirini Haziranin 15 Inde Kes Dedi

ben bir gün alsam 5 gün almıyorum hapları unutuyorum valla...kan,magnezyum ve balık yağı tabletlerim var...bide doktor sorduğunda düzenli alıyorum diyorum bu hafta düzenli alayım bari pazartesi kan tahlilim var....

ben gyno-tardyferon alıyorum...çogu zaman unutuyorum...onun dısındada tekrardan calcimax e baslamamı söyledii...sol kasıgımda olan agrı ve bacağımdaki kramplar kalsiyum eksikliğinden oluyormus...bugun baslayacağım inşallah...
balık yagını artık içmiyorum...
kızlar bu arada gyno-tardyferonu sabah aç karna almamı söyledi doktorum ama çogu zaman işe kosusturmak zorunda kalıyorum ve unutuyorum tok karna alsam ne olurki...

Son düzenleme:

ben 4. ayımdan beri kullanıyorum...o kan hapı zaten bişi olmaz bendede çok azdı kansızlık doktor yinede verdi....dogumdada kan kaybediyoruz ya şimdidien depoluyoruz yerimseniben sen üzülme bundan sonra kullanırsın..

canım bişey olmaz ama aç karnına daha çabuk kana karıştığı için daha etkiliymiş..
doktorum demişti gerçi ben de bazen unutunca tok karnına içiyorum napim hiç içmemekten daha iyidir...

benim dr.um gynoyu yemekten 2 saat sonra almamı söyledi ve aldıktan 2 saat sonrasına kadar hiçbirşey içmemeye çalış dedi.

benim ilaçlar da elevit, gyno ferro sanol, magnezyum ve balık yağı tablet..
ben de balık yağı tableti kullanmak istemiştim ama dr gerek yok dedi. onun yerine her gün bir avuç çerez önermişti (ceviz, fındık, tuzsuz badem)

bende gyno ferro sanol,elevit ve maricap(balık yağı kapsülü) kullanıyorum...

banada marincap yazdı sabah akşam yaa 1 haftadır unutuyorum bugün bir tane aldım ya cok unutuyorum ben hap icmeyi ayy unutuyorum derken ben bu sabah demir hapımı icmeyide unuttum kızlar :1no2: aman yaa offf napıyım allah saglıklı hayırlısıyla kızıma kavuştursun artık eşimde balık yagını fazla icme diyor bana neden acaba :uhm:

ben de elevit ve gyno ferrosanaol alıyorum hatta doktorum kansızsın diye ilacımı günde iki taneye çıkardı. ben talesemi taşıyıcısıyım bana bu kadar demir yüklemesi hataymış. ve hemotoloğa gittim ilacımı bire indirdi. vücudumda demir patlaması olmuş. bir hafta kan tahlilleriyle uğraştım. keşke gerek olmasa da hiç ilaç kullanmasak. hepsinin yararı kadar zararı da olabiliyormuş. içinizde benim gibi olan varsa mutlaka test yaptırıp kan ilacı alsın.

Merhaba, 16 haftalık hamileyim.demir ilacı,cal-d-vita ve megadyn ilaçlarını kullanıyorum.Üç ilaç fazla gibi geldi, bu ilaçları bir arada kullanan var mı?

bende ilk aydan itibaren sabah aç karnına kan hapı alıyorum öğle yemeğinden sonra elevit (multivitamın) alıyorum 4. aydan itibarende arada magnezyum içiyorum (kraplar olduğu zaman kullanıyorum)a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…