Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim normalde alerjik rinitim var hamileliğim başladığından beri daha sık alerji atağı yaşıyorum sürekli hapşırıyorum ve burnum sürekli tıkalı. kadın doğum doktorum alerji ilaçlarının hepsi hamilelikte kullanılabilir dedi ama internette de aksini okuyorum o yüzden ilaç kullanmaya korkuyorum ama ilaçsız da perişan oluyorum. ilk fırsatta kulak burun boğazcıya gidicem. o hangi ilacı verirse kullanacam bebek oksijensiz kalacak diye çok korkuyorum.
kızlar bende henüz daha gebelik yok.ma çok hapşırıyorum .gebelik için doktor ilaç verdi onları kullnıyorum zararı olurmu
bende sırtüstü yatarken hapşırdım ve şu an başım ve kasıklarım o kadar ağrıyorki. umarım bir şey olmamıştır. ve hapşırdıktan sonra sanki kasıklarımda bir şey yerinden oynadı. korkuyorum ya hayırlısıyla şu 3 ay geçsin. bebeğimide 8 ay sonunda sağlığıyla kucağıma alayım çok bir şey istemem hayattan herhalde. inşallah yüce Rabbim nasip eder
Ya yazınızın üstünden baya gecmiş ama okuyunca yazmak istedim az önce bende sırtüstü uzanırken hapşırdım ve inanılmaz bir ağrı girdi kasıgıma birkaç saniye nefes bile alamadım yani 26 haftalık gebeyim sizin buna benzer durum olduğunda kaç haftalıktınız ? Ay korktuk gece gece yaAklıma çok takıldı vee bugün doktora gtiim Allaha şükür bir zarar vermemiş.. ama kasılma felaketti asla sırt üstü yatarken hapşırmayın kzlar
ben rinit için ilaç kullanmıyorum suyla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
hatta komik gelebilir belki ama dişlerimi birbirine hafifçe dokundurduğumda geçebiliyor hapşırma hissi.
kaçınılmaz olduğunda da tutmuyorum asla.
son ayda tehlikeli olduğunu söyledi doktor doğumu başlatabilirmiş ama şu an bir zararı olmaz endişe etmeyin dedi.
Canım ben şuan 30 haftalık oldum herhangi bir problem yok çok şükür merak etme sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıcaz inşallahMerhaba umarım mesajımı görürsünüz aynı şeyi biraz önce ben de yaşadım biraz korktum. Sonrasında kötü bir şey olmamıştır inşallah.Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah