hamilelikte hastalık...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
selam kızlar
ablam 15 haftalık hamile ama hastalanmış.öksürüyo malesef.sabah öksürmekten afedersiniz istifra etmiş.çocuk karnımda sıkışıyo gibi hissediyorum diyo çok üzüldüm:50::50:
tehlikeli mi neler önerirsiniz.acil cvplarınızı bekliyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
nane limon içsin bir nebze olsun rahatlar içini ısıtır ıhlamur içsin bal yesin limon emsin ilaç tavsıyelerını asla dikkate alma

ağrısı olursa parol kullanabilir. doktorunada sorsun tabiki.
ayrıca ayva ya da elma kompostosu içsin.bronşlarını yumuşacaktır.

teşekkürler.ilaçsız yapılacakları öğrenmeye çalışıyoruz.olmazsa doktora gidicek artık.söylediklerini ilk gün yaptı ama öksürüğü giderek artıyo.biraz önce de ağlayarak aradı bişey yiyemiyorum diye:43:
ben de şuan hastayım öksürürken iç organlarım yer değiştiriyo resmen onu düşünemiyorum bi de hamile

ozmn doktora gitmeli çünkü doktorum bana nane limon önerdi ıhlamur önerdi kuru öksürük cok olursa mutlaka gel dedi

okudum zaten öksürmek cok tehlikeliymiş:(izin aldı işten bize geliyo şuan bugün de fena olursa doktora gidicez artık..

ben 24 haftalık hamileyim son 4 hafta hariç gebeliğim boyunca öksürük ve griptim hiç ara veremeden hemde :14: 3. ayım bitince 1 ay boyunca antibiyotik ve ilaç kullandım dr tavsiyesiyle tabi... öksürük tehlikeli yazıyor heryerde ama benim doktoruumun bana açıklaması çok hoştu :17: paylaşmak istedim "öksürük düşüğe sebep olsaydı hiçbir hamilelik mutlu sonlanamazdı, çünkü gebeliklerin yarısı zaten kışa denk geliyor vede hamilelikte grip ve öksürük kaçınılmazdır" demişti ve içim rahattı çok şükür geçti sayılır şuan... tavsiyem ılık ballı süt hem rahatlatır hemde vitamin verir bebişe ve birde bende iltihap hat safhadaydı zencefil ve ıhlamur içmiştim ve bunlarda dr tavsiyesi üzerine günde sadce 2 bardak ........çooook geçmiş olsun zor bir durum biliyorum Allah yardımcınız olsun....:16::49::49::49:

ben 24 haftalık hamileyim son 4 hafta hariç gebeliğim boyunca öksürük ve griptim hiç ara veremeden hemde :14: 3. ayım bitince 1 ay boyunca antibiyotik ve ilaç kullandım dr tavsiyesiyle tabi... öksürük tehlikeli yazıyor heryerde ama benim doktoruumun bana açıklaması çok hoştu :17: paylaşmak istedim "öksürük düşüğe sebep olsaydı hiçbir hamilelik mutlu sonlanamazdı, çünkü gebeliklerin yarısı zaten kışa denk geliyor vede hamilelikte grip ve öksürük kaçınılmazdır" demişti ve içim rahattı çok şükür geçti sayılır şuan... tavsiyem ılık ballı süt hem rahatlatır hemde vitamin verir bebişe ve birde bende iltihap hat safhadaydı zencefil ve ıhlamur içmiştim ve bunlarda dr tavsiyesi üzerine günde sadce 2 bardak ........çooook geçmiş olsun zor bir durum biliyorum Allah yardımcınız olsun....:16::49::49::49:

çok teşekkürler.iki gün önce ablam fenalaştı ateşi 38 oldu.naptık ne ettik düşüremedik gecenin bi yarısı acile götürdük biz de...ateşlenme bbeğin sağlığı,gelişimi açısından iyi bi durum değilmiş sanırım.serum falan verdiler doktor öksürük icin aynen sizin doktorunuzun söyleğini söylemiş:)ablam da bi nebze rahatladı.ertesi gün ayağa kalktı ama öksürük hala devam ediyo umarım onu da en kısa zamanda atar :(

benim gibi öksüren biri daha yoktur herhalde dünyada duysanız içiniz acır 10 gün boyunca ciğerlerim parçalandı resmen çünk kronik bronşitim var her yıl tutar bak ve zencefil tozunu karıştrıp sabah akşam 1 er kaşık yedim öksürüğüme en iyi bu geldi onun haricinde limon ıhlamur kış çayı sahlep içilecek ne kadar sıcak şey varsa içtim nerdeyse ama en iyisi bal+zencefil bi zararıda yok kullanıcağı bbitkisel şeyler olursa neten araştırıp yiip içsin bazıları hamileler için sakıncalı

Back
X