Hamilelikte hemoroid

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar hamileliğin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve şimdide hemoroid oldu ne yapacağim bilmiyorum 32 haftalik hamileyim geçici bı durummu yoksa bı kere olunca her kabizlikta tekrarlar mı bana onerebileceginiz birşey var mı

Kabiz olmamaya calismalisin canım baharatsiz yemekler ve sulu yemekler yemeye çalış. Bir de tuvalette zeytinyağı sür o bölgeye pamukla. Eğer baş verdiyse o başı içeri iteklemen lazım. Çok geçmiş olsun çok zor.

Herkese merhaba arkadaşlar hamileliğin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve şimdide hemoroid oldu ne yapacağim bilmiyorum 32 haftalik hamileyim geçici bı durummu yoksa bı kere olunca her kabizlikta tekrarlar mı bana onerebileceginiz birşey var mı
Geçmiş olsun canım. Bende bir kere zorladım tuvalete çıkarken şişme oldu. Doktorum bir merhem verdi. Çok iyi geldi hem acısını aldı hemde küçüldü biraz. Eskisi gibi değil. Fotosunu atayım bitkisel bişey. Nerede yaşıyorsun her yerde satılmıyormuş

Eklentiler

• IMG_1175.webp
    IMG_1175.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.238
Kabiz olmamaya calismalisin canım baharatsiz yemekler ve sulu yemekler yemeye çalış. Bir de tuvalette zeytinyağı sür o bölgeye pamukla. Eğer baş verdiyse o başı içeri iteklemen lazım. Çok geçmiş olsun çok zor.
Dışarı doğru çıkıyor çok can yakıyor ilaç falan da kullanamıyoruz of

Geçmiş olsun canım. Bende bir kere zorladım tuvalete çıkarken şişme oldu. Doktorum bir merhem verdi. Çok iyi geldi hem acısını aldı hemde küçüldü biraz. Eskisi gibi değil. Fotosunu atayım bitkisel bişey. Nerede yaşıyorsun her yerde satılmıyormuş
İzmir'de oturuyorum canım bı araştırayim inşallah fayda eder

İzmir'de oturuyorum canım bı araştırayim inşallah fayda eder
İnternetten alınabiliyor sanırım fiyatı biraz yüksek ama etkili. Ben daha 28 haftalığım çok erken oldu bende. İnşallah faydasını sen de görürsün. Çok zor bir durum çok geçmiş olsun tekrar

İnternetten alınabiliyor sanırım fiyatı biraz yüksek ama etkili. Ben daha 28 haftalığım çok erken oldu bende. İnşallah faydasını sen de görürsün. Çok zor bir durum çok geçmiş olsun tekrar
Çok acı veriyor inşallah işe yarar

kızlar bende de şişlik oluştu, ama acı veya kanama yok. ilaç kullanmalı mıyım sizce? 34. haftadayım.

çok geçmiş olsunnn aleovera bitkin varsa yapragını ayırıp içindeki jeli bir iki kez sürmen yeterli cnm

bu tablo dogruymuşş kızlar
Screenshot_20170328-004259.webp

Bende ayni durumdan magdurum :olamaz: 36.haftadayim hemoroidler disariya cikti. Bahçemde aloevera dolu var ya iyi gelir mi gercekten. Siz denemis miydiniz.
denedim cnm 2 sürmede kayboldu gibi bnm ki dışarda değildi çok az kanamıştıı acıda çekince anladım nette baktımm arastırdımm uyguladımmm artık yok olsadaaa saksımda mevcutt;)

Bende ayni durumdan magdurum :olamaz: 36.haftadayim hemoroidler disariya cikti. Bahçemde aloevera dolu var ya iyi gelir mi gercekten. Siz denemis miydiniz.
İnşallah iyi gelir canım :dua::dua::dua: ama bence doktora git ben hemoroid diye gittim meğerse hem ilerlemiş bı hemoroid hemde çatlak varmış genelde hemoroid e iyi gelen çatlağa iyi gelmiyebilir bide hemoroid normal doğuma engelmis :110:

Benim hamilelikten öncesinde de vardı. Şimdi en ufak birşeyde hemen şişiyor. Genel cerrahiye gittim doktor doğumdan sonra mutlaka ameliyat olmalısın dedi. Normal doğum düşünme bu durumda çok zorlanırsın dedi. Sizce ne yapmalıyım? Hemoroid normal doğuma engel midir?

Back
X