- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Bende bir kere zorladım tuvalete çıkarken şişme oldu. Doktorum bir merhem verdi. Çok iyi geldi hem acısını aldı hemde küçüldü biraz. Eskisi gibi değil. Fotosunu atayım bitkisel bişey. Nerede yaşıyorsun her yerde satılmıyormuşHerkese merhaba arkadaşlar hamileliğin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve şimdide hemoroid oldu ne yapacağim bilmiyorum 32 haftalik hamileyim geçici bı durummu yoksa bı kere olunca her kabizlikta tekrarlar mı bana onerebileceginiz birşey var mı
Dışarı doğru çıkıyor çok can yakıyor ilaç falan da kullanamıyoruz ofKabiz olmamaya calismalisin canım baharatsiz yemekler ve sulu yemekler yemeye çalış. Bir de tuvalette zeytinyağı sür o bölgeye pamukla. Eğer baş verdiyse o başı içeri iteklemen lazım. Çok geçmiş olsun çok zor.
İzmir'de oturuyorum canım bı araştırayim inşallah fayda ederGeçmiş olsun canım. Bende bir kere zorladım tuvalete çıkarken şişme oldu. Doktorum bir merhem verdi. Çok iyi geldi hem acısını aldı hemde küçüldü biraz. Eskisi gibi değil. Fotosunu atayım bitkisel bişey. Nerede yaşıyorsun her yerde satılmıyormuş
İnternetten alınabiliyor sanırım fiyatı biraz yüksek ama etkili. Ben daha 28 haftalığım çok erken oldu bende. İnşallah faydasını sen de görürsün. Çok zor bir durum çok geçmiş olsun tekrarİzmir'de oturuyorum canım bı araştırayim inşallah fayda eder
Çok acı veriyor inşallah işe yararİnternetten alınabiliyor sanırım fiyatı biraz yüksek ama etkili. Ben daha 28 haftalığım çok erken oldu bende. İnşallah faydasını sen de görürsün. Çok zor bir durum çok geçmiş olsun tekrar
çok geçmiş olsunnn aleovera bitkin varsa yapragını ayırıp içindeki jeli bir iki kez sürmen yeterli cnmHerkese merhaba arkadaşlar hamileliğin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve şimdide hemoroid oldu ne yapacağim bilmiyorum 32 haftalik hamileyim geçici bı durummu yoksa bı kere olunca her kabizlikta tekrarlar mı bana onerebileceginiz birşey var mı
Aktarda satılıyor mu bu canımçok geçmiş olsunnn aleovera bitkin varsa yapragını ayırıp içindeki jeli bir iki kez sürmen yeterli cnm
Kadın doğum uzmanı sıcak su iyi gelir dedi tabi çok sıcak değil eğer gecmezse genel cerraha git dedikızlar bende de şişlik oluştu, ama acı veya kanama yok. ilaç kullanmalı mıyım sizce? 34. haftadayım.
çiçekçilerde satılıyordur cnm al çok ii bi bitkii araştırAktarda satılıyor mu bu canım
Sağol canım bı araştırayim inşallah iyi gelir hamilelikte oldu daha önce yoktuçiçekçilerde satılıyordur cnm al çok ii bi bitkii araştır
Bende ayni durumdan magdurumAktarda satılıyor mu bu canım
Bende ayni durumdan magdurumçok geçmiş olsunnn aleovera bitkin varsa yapragını ayırıp içindeki jeli bir iki kez sürmen yeterli cnm
denedim cnm 2 sürmede kayboldu gibi bnm ki dışarda değildi çok az kanamıştıı acıda çekince anladım nette baktımm arastırdımm uyguladımmm artık yok olsadaaa saksımda mevcuttBende ayni durumdan magdurum36.haftadayim hemoroidler disariya cikti. Bahçemde aloevera dolu var ya iyi gelir mi gercekten. Siz denemis miydiniz.
İnşallah iyi gelir canımBende ayni durumdan magdurum36.haftadayim hemoroidler disariya cikti. Bahçemde aloevera dolu var ya iyi gelir mi gercekten. Siz denemis miydiniz.