Hamilelikte hemoroid

Benim hamilelikten öncesinde de vardı. Şimdi en ufak birşeyde hemen şişiyor. Genel cerrahiye gittim doktor doğumdan sonra mutlaka ameliyat olmalısın dedi. Normal doğum düşünme bu durumda çok zorlanırsın dedi. Sizce ne yapmalıyım? Hemoroid normal doğuma engel midir?
Benim hamilelikte çıktı canım hemoroid doktora gittim ilaç verdi sürülen bişey normal doğum yapmana engel değil sadece biraz rahatsız edici bir durum dedi ama çok ileri boyutta olmadığı sürece normal doğum öneriyorum bı dedi canım

Bu adreste çok güzel bilgiler mevcut tavsiye ederim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
bir yıla aşkın süredir çok ciddi hemoroid problemim vardı. devlet hastanesine gittiğimde dördüncü evrede oldugunu ve mutlaka ameliyat olmam gerektigi söylendi. bu beni daha da cok korkuttu ve kremlerle idare etmeye calıstım. kesinlikle ameliyatta olmak istemiyordum. arastırma yaparken ameliyatsız lazerle veya bogma gibi yöntemlere rastladım. Mediport Nişantaşı adında bir kliniğe denk geldim ve bayan genel cerrahi uzmanları oldugunu gördüm. bu benim icin önemliydi cünkü utandıgımdan dolayı erkek bir doktora gidemeyecektim. hem ücretsiz muayene olması hemde canım doktorum op dr serap akat ın kadın olmasından dolayı mediport nişantaşına gittim ve aynı gün bir yıldır çektigim hemoroid çilemden kurtulmus bir sekilde cıktım.

Herkese merhaba, ben de 23 yaşında öğrencilikten beri hemoroid problemi yaşıyorum. Kabızlık en büyük nedeni. Dönem dönem tekrar ediyor, şişlikler çıkıyor ama kalıcı hiç olmuyor tekrar yok oluyorlar. Şu an 30 yaşındayım ve 29 haftalık hamileyim. Demir eksikliğim çıktı ve demir hapı almaya başladığım andan beri tekrar hemoroid problemi yaşamaya başladım. Ben hamile kalmadan önce 10 ay kadar bir süre asya da bazı ülkelerde bulundum. bu ülkelerde coconut kremleri çok uygun ve her yerde bulabiliyorsunuz, ben de nemlendirme kremi olarak hep doğal coconut kremleri kullandım ve varislerime iyi geldiğini fark ettim. Aynı şekilde varis ilaçlarının hemoroide iyi geldiğini de bildiğimden coconut kremi kullanıyorum hemoroid olacağını hissettiğim an ve çok yararını gördüm. zeytinyağı hiç denememiştim. İkisini kıyaslayamam ama bulursanız kokonat kremi gerçekten işe yarıyor. Hatta bir kavanoz yemekler için kullanılan kokonat yağı aldım(yemekler için değil tamamen popoma sürmek için), tabi bu donuk bir yağ zeytin yağı gibi değil. Tuvalete çıkmayı da kolaylaştırıyor. Belki birileri faydalanır diye buraya yazmak istedim:)

Herkese merhaba arkadaşlar hamileliğin başından beri kabızlık sorunu yaşıyorum ve şimdide hemoroid oldu ne yapacağim bilmiyorum 32 haftalik hamileyim geçici bı durummu yoksa bı kere olunca her kabizlikta tekrarlar mı bana onerebileceginiz birşey var mı
Doktorunuzdan laktozlu magnezyum ilaci yazdirin toz oluyo valla kabizliktan eser kalmaz ben basurumu oyle yendim

Back
X