Hamilelikte hepatit b testi

atrusha

Su büyürken..
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
646
618
53
36
Kızlar selam, özel bir hastane de kontrol oluyorum. Yapılan ilk kan ve idrar testim sonunda doktorum hepatit b asim olmadigini ve yaptırmam gerektiğini soledi bende güvendim ve sağlık ocağına gittim ancak ordaki doktor yapilamayacagini kesinlikle böyle bir sorumluluk alamayacagini ille de yapılması gerekiyorsa özel izin kağıdı getirmem gerektiğini soledi. Benim de tabi aklım karışti. Bu iki doktor harici danisitgim 1 doktor canlı virüs olmadığı için yapilabilcegini 2 tanesi ise yapilamayacagini belirtti. Kafam da iyice karıştı tabi. Şimdi haliyle doktorumu degistirmeyi düşünüyorum. Şimdi kronik bir hastalığım felan yok. Sadece bu aşı bende yokmuş. Bole bi aşı istemesi garip gelmişti ama sonuçta doktor olan o die içim rahat ti. Ama şimdi çok rahatsızim siz ne dusunuosunuz hiç yaptiran oldu mu?

Son düzenleme:
Konu başlığı hamilelikte hepatit b aşısı olacaktı yanlış yazmisimo_O

Konu başlığı hamilelikte hepatit b aşısı olacaktı yanlış yazmisimo_O
merhaba , kesinlikle hamilelikte bu aşıyı yaptırma . yinede ben yanılıyor olabilirim bir kaç doktorla görüşmende fayda var.
bu aşı 3 dönem halinde yapılıyor ve bağışıklık kazanana kadar hamile kalmamanı söylüorlar. ilk kullanımdan sonra 6 ay sonrada 1 yıl olması lazımdı. ben 2 tanesini yaptırmıştım ama 3. nün tarihini unuttum sonrada aklımdan çıkmış yaptıramadım ve baktırmadım koruma sağlamış mı diye.

merhaba , kesinlikle hamilelikte bu aşıyı yaptırma . yinede ben yanılıyor olabilirim bir kaç doktorla görüşmende fayda var.
bu aşı 3 dönem halinde yapılıyor ve bağışıklık kazanana kadar hamile kalmamanı söylüorlar. ilk kullanımdan sonra 6 ay sonrada 1 yıl olması lazımdı. ben 2 tanesini yaptırmıştım ama 3. nün tarihini unuttum sonrada aklımdan çıkmış yaptıramadım ve baktırmadım koruma sağlamış mı diye.
Teşekkür ederim canım kesinlikle doktorumu değiştirmeye karar verdim

Back
X