Hamilelikte herşeyden tiksinme

Elamsa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
34
15
18
26
Hamileliğin 8+4 üncü günündeyim ve artık dayanamaz hale geldim et yumurta balık tavuk hiç birşey görmek istemiyorum duymak istemiyorum soğan sarımsak herşeyden midem bulanıyor bulantı hapı kullanıyorum banamısın demiyor. Yemek pişiremez hale geldim annem bakıyor bana. Ama bu durum beni çok kötü etkilemeye başladı bebeğim beslenebiliyor mu bilmiyorum gelişimi iyi ama içim rahat değil. Sudan bile tiksinir hale geldim zayıfladım iyice. Nezaman geçer bu durum. Prilam Dr diye ilaç verdi doktor değiştirmelimiyim

8+4 çok erken ilerisi için böyle yiyememek sorun yaratır. Görümcem de sadece meyve yiyordu lakin o da çok kilo yaptı. Şeker yüklemesinde obezite çıktı sonra diyetisyene gıtım ohooo bir dünya mevzu yaşadı.

Bebeğin beslenmesini düşünmek için erken bir hafta. Bu haftalarda genelde kilo verilir zaten bulantı vs dolayisiyla. Genelde 12-16.haftalardan sonra azalır. Ben yiyeceklerden değil ama evimden bile tiksinmistim mesela. Buzdolabını acamiyodum kokuyo diye yemek yapamadım uzun süre. Bulantı ilacını doktora danış değiştirir belki. Ben 32 haftalık oldum ve daha iki üç hafta oldu bulantı ilacını bırakalı. Toplamda anca 4.5 kilo aldım daha. Ama bebeğin gelişimi gayet iyi kilosu da normal. Strese sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…