Hamilelikte HipoTiroid

nanelimon16

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
790
241
333
35
Kızlar merhaba arkadaşımın adına yazıyorum. arkadaş şuan 6 haftalık hamile ve hipotiroidi çıktı. bunun için yarın muayenesi var.
hamilelikte bu durumu anlayan ve sağlıklı çocukları olan var mı çok merak ediyoruz şimdiden teşekkürler

korkulacak bir şey değil..ben de de ablalarım da da var.ablalarımın da yüksek.2şer tane çok akıllı sağlıklı çocukları var.önemli olan hormon değerini takip edip hapı aksatmamak.aksatma durumunda iyi olmaz.yoksa hiç bişi olmaz :) ben de kullanıyorum şimdi.hamileyim de.ama endokrin uzmanı takip etsin ihmal etmeyin sakın ...

Merhaba arkadaslar konu cok once acilmis ama birsey sormak istiyorum..ben suan 32 haftalik hamileyim 3 hafta once kan tahlili verdim.TSH hormonum 7 cikti..doktora ilaca baslatti..ama simdi yani 3 haftadir yuksek hormonlarla geziyorum..daha once boyle bir sorunum yoktu ve yaptirmak hic aklima gelmedi..su andan sonra acaba cocuk icin bir sikinti olusmusmudur merak ediyorum daha once cok kan tahlili verdim ama boyle bir sey soylemediler..kafam cok karisik..hamilelikte cok kilo almadim odemim yok yani hicbir tane belirti hissetmedim..sadece gecen persembe tam olarak belirti hisstettim oda doktora gittim ilaca basladim zaten..

dunedain yazınızı yazalı cok olmuş ama sizinle aynı durumu yasıyorum suan.bi probleminiz oldumu acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…