Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok hiç dert etme sen onu cidden oynaşmaya başlayınca bidaha durmuyolar ben de şuan 28 haftalık hamileyim benimkide kız okadar hareketliki geçen gün çık kızım çık sende rahatla bende rahatlayım dediğimi hatırlıyorum :) okadar tepişti yani seninkide yakındır merak etme allah sağlık nasip etsinBende hamile gibi hissetmeyince korkuyorum
Ne alakası var böyle hurafelerle doldurma kafanı iyi düşün iyi olsun herkesin bünyesi hayat hikayesi bir değil onun bunun öyle oldu diye sana bana da aynısı olucak diye bişey yok kimi bebek çok hareketli olur kimi bebek daha uysal olur ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama genelde zaten 20 haftadan önce hissedilmiyor sen duyma onun bunun dediğini allaha dua et hayırlısını iste gerisi tırıvırıAmin inş hami diyorlarla hissetmeyin ve kalp duruyor diye bende mide bulantıda Yok o kadar rahatım yani
Çok aklına takılıyosa yarın git sağlık ocağına ben bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum de hemen yaedımcı oluyolar ben yüzlerce kez girmişimdir hissetmediğim şüphelendiğim zamanNe alakası var böyle hurafelerle doldurma kafanı iyi düşün iyi olsun herkesin bünyesi hayat hikayesi bir değil onun bunun öyle oldu diye sana bana da aynısı olucak diye bişey yok kimi bebek çok hareketli olur kimi bebek daha uysal olur ilk gebeliğinmi bilmiyorum ama genelde zaten 20 haftadan önce hissedilmiyor sen duyma onun bunun dediğini allaha dua et hayırlısını iste gerisi tırıvırı
Sağlık ocaklarında sadece ufak bi cihaz var kalp sesini dinleyebiliyosun görüntü yok en azından kalp sesini duysan yeterli baya rahatlatıcı oluyoSağlık ocağı bakıyor mu öyle nasıl bakıyor
O tekme eleştirik soku gibi Birsey mi rahimde biri kasıyor sanki benim
Böyle iki saniye oluyor aynen dürtme gibi yada çimcik atma :)daha çok birinin içeriden dürtmesi gibi.![]()
Kaç gün günün geçti canımarkadaşlar merhabalar , adetim her ayın 24 veya 25inde başlıyor ama ınun öncesinde kahverengimsi akıntılarla kendini belli ediyordu. en son adetimi 31 aralıkta oldum ve doğum kontrol hapının düzensiz kullandım. biraz mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorumdaha önce 2 kez test yaptırdım yaz aylarında birşey çıkmayınca insan bi kötü oluyor sizce daha beklemeli miyim ? erken mi kan testi için