Bende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşlediBenim kusmalarim vardi baya. Normalde sigarayi biraktigim zaman 3-4 kg alirim. Sigarayi birakmama ragmen 1.5kg vermistim 67,5 dim. Bugun baktim 69 olmusum yine ayniyim yani. Ama benim cok almamam gerek boyum 164
Sağol canım içimi rahatlattn. Bende ilk 3 ayı 3 kilo ile tamamladm snra dha hzlandı kilo alımım şu ana kadar 7 kg aldm. Doğuma dha çok var baya kilo alıcam bu gidişle. Fotografm 17 haftalkken yani 2 hafta öncesine aitBen 56 kilo ile hamile kaldım. İlk üç ay herkes kilo verirken benim hiç mide bulantim olmadı 3 kilo alarak bitirdim ilk ayı. Herkes ne yapıyorsun son aylarda haftada bir kilo alınıyor çok kilo alacaksın filan dedi ama hiç öyle olmadı. Toplam 9 kilo alarak doğuma girdim. 6 si doğumda gitti zaten. Sen sağlıklı ve dengeli beslendigine inaniyorsan hiç umursama. Herkesin hamileliği kendine özeldir. Ben hiç şeker ekmek paketli gıda tuketmedim. Onun için hiç strese girmedim kilo alıyorum. Aliyorsam vücudumun bı bildiği var demek ki gerekli dedim. Ben de normalde bacaklardan kilo alan bir insan olmama ragmen kollardan ve sırttan aldım kiloyu ve hiç karnım çıkmadı. Doğum masasindayken daha karnım dümdüz olmuştu yine. Fotoğrafın hangi haftadan bilmiyorum ama gayet iyi görünüyorsun hiç takma kafana. Sağlıklı beslen yeter.
Şaşirdim ama farkedemedigin birsey var belkide. Meyve cok yiyormusun mesela, yada odem yapacak seyler tursu ve tuzlu yiyecekler yiyor musun. Gece geç saatte yemekte kg yapiyor az yesendeAmin canım inşallah. Ben zaten beyaz ekmek tüketmiyorum tam buğday ekmeği yiyorum akşamları da yemekleri ekmeksiz yiyorum paket gıdalat şekerli içecekler tüketmiyorum. Hamur işi tatlı vs almıyorum yapmıyorum sadece misafirliğe gttğimde önüme koydklarnda yiyorum. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Süt içemiyorum sevmiyorum ama bol bol peynir yoğurtla telafi etmeye çalşyrm balığı da sevmiyorum ama omega 3 içeren vitaminleri düzenli içiyorum bazen yürüyüs yapıyorum yani fırsat buldukça. Böyle iken hızlıca kilo alıyorum işte
Gebelikte vücut kendini en kötü yaşam şartlarına göre ayarlar emzirme dönemini de hesaplar . Hem bebeğin ihtiyacı olan vitamin , mineral, enerji için daha fazla yeriz hem de doğum sonrası emzirme için vücut daha fazlasını ister .bunun sonucu da doğal olarak kilo . Ayrıca tamamını siz almissinjz gibi düşünmeyin. Plesentanin ağırlığı , amniyotik sıvı ağırlığı ve sürekli büyüyüp kaslanan rahmin ağırlığı,bebeğin ağırlığı . Sadece bunlar bile yaklaşık 4 kilo olur o dönemde yani ayrıca kilo aldıysanız da çok değildir. Ben 172 boy 58 kilo ile hamile kaldım . Ben de çok kilo almadım 7 kilo aldım şuan 33 haftaligiz biz.benim genetik olarak sanırım kilo almamış olmam çünkü annem de öyleymiş. Eğer testleriniz normalde şeker vs yoksa sağlıklı beslenin aldığınız kiloya fazla odaklanmayinMerhaba arkadaşlar şu sn 19+2 haftalık gebeyim boyum 168 58 kilo ile hamile kaldım ve şu an 64.800 framım yani 7 kilo almşm hiç bulantı tiksinme yaşamadm iştahım hamilr olmadan önce de çok açıktı ama nr kadar yersem yiyeyim kilo almazdm şu an hamile kalmadan önceki kadar yemiyorum ama git gide kilo alıyorum. Siz kaç kilo aldnz. Bi de benim göbeğiö çok yok bütün vücudumdan kilo alıyorum. Özellikle kalçam çok büyüdü ya karnmdan fazla kalçam büyüdü bacaklarm kalınlaştı göbğim o kdr yok. Sizce doğumdan sonra kalçam eski halini alr mı neden bu kadar büyüdü anlamıyorum.
Meyve sabah ile öğle arası yiyorum ara ögün olarak karpuz pek tüketmiyorum. Tuzlu da yemiyorum. Bnm kabzlk problemim de çok bu konuda çok skntı çekiyorum hamileliğimn başndan beri. Belki de bunun da bir etkisi vardrŞaşirdim ama farkedemedigin birsey var belkide. Meyve cok yiyormusun mesela, yada odem yapacak seyler tursu ve tuzlu yiyecekler yiyor musun. Gece geç saatte yemekte kg yapiyor az yesende
Gebelikte vücut kendini en kötü yaşam şartlarına göre ayarlar emzirme dönemini de hesaplar . Hem bebeğin ihtiyacı olan vitamin , mineral, enerji için daha fazla yeriz hem de doğum sonrası emzirme için vücut daha fazlasını ister .bunun sonucu da doğal olarak kilo . Ayrıca tamamını siz almissinjz gibi düşünmeyin. Plesentanin ağırlığı , amniyotik sıvı ağırlığı ve sürekli büyüyüp kaslanan rahmin ağırlığı,bebeğin ağırlığı . Sadece bunlar bile yaklaşık 4 kilo olur o dönemde yani ayrıca kilo aldıysanız da çok değildir. Ben 172 boy 58 kilo ile hamile kaldım . Ben de çok kilo almadım 7 kilo aldım şuan 33 haftaligiz biz.benim genetik olarak sanırım kilo almamış olmam çünkü annem de öyleymiş. Eğer testleriniz normalde şeker vs yoksa sağlıklı beslenin aldığınız kiloya fazla odaklanmayin
65 cok degil bozma moralini keske 65 olsam suan 1000 tl veririm 65 olmak icinBende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşledi
Fotografina baktim inceciksin. Birsey olmaz zayiflar daha cok aliyor ama dogumdan sonra da hemen veriyor. Kuzenim cok zayifti ikizlerine hamileyken 30 kg aldi. Dogumdan sonra her ay 5-6 kg zayifladiBende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşledi
Çok kilo alanlar daha çok veriyormş bnmde arkadaşm var 30 kg almştı doğumdan 2 3 ay snra eski kilosuna döndü. Evde dursam dert etmiyicem çalştğım için insanlarn sürekli kilo almşsn demeleri moralimi bozuyorFotografina baktim inceciksin. Birsey olmaz zayiflar daha cok aliyor ama dogumdan sonra da hemen veriyor. Kuzenim cok zayifti ikizlerine hamileyken 30 kg aldi. Dogumdan sonra her ay 5-6 kg zayifladi
Hamilesin kg almandan normal hicbirsey yok. Hamilelikte kg aliniyor zaten de oyle diyenlere. Onlar verdiler heralde hamilelikteÇok kilo alanlar daha çok veriyormş bnmde arkadaşm var 30 kg almştı doğumdan 2 3 ay snra eski kilosuna döndü. Evde dursam dert etmiyicem çalştğım için insanlarn sürekli kilo almşsn demeleri moralimi bozuyor
Verende konuşuyor vermeyende. Allah başka dert vermesin tek evlatlarmz sağlklı olsunda biz kiloyu veririz. Takmamaya çalışıcam bundan snraHamilesin kg almandan normal hicbirsey yok. Hamilelikte kg aliniyor zaten de oyle diyenlere. Onlar verdiler heralde hamilelikte
Kilo durumun nasil kuzum ben baya hizli aliyorum 19. Haftamda 2 kg aldim bu haftaBende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşledi
Canm sabah sağlık ocağına gttm şeker yüklemesi için evde de tartldm orda da tartldm 66 kg çktm yani toplamda 8 kilo aldm ama inan çok dikkat ediyorm almym diye. Sen toplmda kaç kilo aldnKilo durumun nasil kuzum ben baya hizli aliyorum 19. Haftamda 2 kg aldim bu hafta
Daha 18+3 teyim 3 kg aldim. 2 kg sunu son hafta aldim. Bir anda. En cok hngi haftalar oluyor kg alimi benim simdi basladi. Bu hizla devam etmem insallahCanm sabah sağlık ocağına gttm şeker yüklemesi için evde de tartldm orda da tartldm 66 kg çktm yani toplamda 8 kilo aldm ama inan çok dikkat ediyorm almym diye. Sen toplmda kaç kilo aldn
Bence sen az bile almşsn brn 19. Haftada 7 kg almştm şu an 24+1 deym senin kilon çok iyi cnm hiç dert etme benim de oluyodu bir haftada 1.5 2 ye yakn kilo almş çkıyodm hemrn dikkat ediyordm geri düşüyordm o kilo değilde ödem oluyor artkDaha 18+3 teyim 3 kg aldim. 2 kg sunu son hafta aldim. Bir anda. En cok hngi haftalar oluyor kg alimi benim simdi basladi. Bu hizla devam etmem insallah
Insallah canm seninde durmus ama kg alman cok sevndm sonra az almissinBence sen az bile almşsn brn 19. Haftada 7 kg almştm şu an 24+1 deym senin kilon çok iyi cnm hiç dert etme benim de oluyodu bir haftada 1.5 2 ye yakn kilo almş çkıyodm hemrn dikkat ediyordm geri düşüyordm o kilo değilde ödem oluyor artk
Durmadı da inan çok dikkat ediyoem kahvaltıyı bilr ekmeksz yapıyorum çok az yiyorm normal yesem yine alrmInsallah canm seninde durmus ama kg alman cok sevndm sonra az almissin
Bende dikkat etmeye baslaym kuzum cok asiri da almayim zaten suan 72 yinDurmadı da inan çok dikkat ediyoem kahvaltıyı bilr ekmeksz yapıyorum çok az yiyorm normal yesem yine alrm
Aynen cnm asıl kilo alımı artk 6. Ayda başlıyomş bnm kilo alma zamanlarm geldi yaniBende dikkat etmeye baslaym kuzum cok asiri da almayim zaten suan 72 yin
Aynen cnm asıl kilo alımı artk 6. Ayda başlıyomş bnm kilo alma zamanlarm geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?