Hamilelikte hızlı kilo alma

Benim kusmalarim vardi baya. Normalde sigarayi biraktigim zaman 3-4 kg alirim. Sigarayi birakmama ragmen 1.5kg vermistim 67,5 dim. Bugun baktim 69 olmusum yine ayniyim yani. Ama benim cok almamam gerek boyum 164
Bende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşledi

Sağol canım içimi rahatlattn. Bende ilk 3 ayı 3 kilo ile tamamladm snra dha hzlandı kilo alımım şu ana kadar 7 kg aldm. Doğuma dha çok var baya kilo alıcam bu gidişle. Fotografm 17 haftalkken yani 2 hafta öncesine ait

Şaşirdim ama farkedemedigin birsey var belkide. Meyve cok yiyormusun mesela, yada odem yapacak seyler tursu ve tuzlu yiyecekler yiyor musun. Gece geç saatte yemekte kg yapiyor az yesende

Gebelikte vücut kendini en kötü yaşam şartlarına göre ayarlar emzirme dönemini de hesaplar . Hem bebeğin ihtiyacı olan vitamin , mineral, enerji için daha fazla yeriz hem de doğum sonrası emzirme için vücut daha fazlasını ister .bunun sonucu da doğal olarak kilo . Ayrıca tamamını siz almissinjz gibi düşünmeyin. Plesentanin ağırlığı , amniyotik sıvı ağırlığı ve sürekli büyüyüp kaslanan rahmin ağırlığı,bebeğin ağırlığı . Sadece bunlar bile yaklaşık 4 kilo olur o dönemde yani ayrıca kilo aldıysanız da çok değildir. Ben 172 boy 58 kilo ile hamile kaldım . Ben de çok kilo almadım 7 kilo aldım şuan 33 haftaligiz biz.benim genetik olarak sanırım kilo almamış olmam çünkü annem de öyleymiş. Eğer testleriniz normalde şeker vs yoksa sağlıklı beslenin aldığınız kiloya fazla odaklanmayin

Şaşirdim ama farkedemedigin birsey var belkide. Meyve cok yiyormusun mesela, yada odem yapacak seyler tursu ve tuzlu yiyecekler yiyor musun. Gece geç saatte yemekte kg yapiyor az yesende
Meyve sabah ile öğle arası yiyorum ara ögün olarak karpuz pek tüketmiyorum. Tuzlu da yemiyorum. Bnm kabzlk problemim de çok bu konuda çok skntı çekiyorum hamileliğimn başndan beri. Belki de bunun da bir etkisi vardr

Teşekkür ederim şekerim normal tahlillerimn hepsi güzel siz çok az kilo almşsnz nr güzel benim annem baya kilo almş ikiz kardeşim var o da 28 kg almştı gebeliğnde sanrm yapı meselesi

Bende sigarayı bıraktm gebelkte kilo almam da onun etkisi var mı bilmiyorum boyun da çok kısa değil ben şu an 65 kg oldm ama kalçam bacaklarm çok genşledi
65 cok degil bozma moralini keske 65 olsam suan 1000 tl veririm 65 olmak icin en fazla 72-73olursun o da en fazla dogumdan ciktiginda 65yi gorursun. Boyunda var zaten cok bozma moralini 3-5 aya verirsin kilolarini. Ben 75 le bitirsen sukrederim

Fotografina baktim inceciksin. Birsey olmaz zayiflar daha cok aliyor ama dogumdan sonra da hemen veriyor. Kuzenim cok zayifti ikizlerine hamileyken 30 kg aldi. Dogumdan sonra her ay 5-6 kg zayifladi

Fotografina baktim inceciksin. Birsey olmaz zayiflar daha cok aliyor ama dogumdan sonra da hemen veriyor. Kuzenim cok zayifti ikizlerine hamileyken 30 kg aldi. Dogumdan sonra her ay 5-6 kg zayifladi
Çok kilo alanlar daha çok veriyormş bnmde arkadaşm var 30 kg almştı doğumdan 2 3 ay snra eski kilosuna döndü. Evde dursam dert etmiyicem çalştğım için insanlarn sürekli kilo almşsn demeleri moralimi bozuyor

Hamilesin kg almandan normal hicbirsey yok. Hamilelikte kg aliniyor zaten de oyle diyenlere. Onlar verdiler heralde hamilelikte

Kilo durumun nasil kuzum ben baya hizli aliyorum 19. Haftamda 2 kg aldim bu hafta

Kilo durumun nasil kuzum ben baya hizli aliyorum 19. Haftamda 2 kg aldim bu hafta
Canm sabah sağlık ocağına gttm şeker yüklemesi için evde de tartldm orda da tartldm 66 kg çktm yani toplamda 8 kilo aldm ama inan çok dikkat ediyorm almym diye. Sen toplmda kaç kilo aldn

Canm sabah sağlık ocağına gttm şeker yüklemesi için evde de tartldm orda da tartldm 66 kg çktm yani toplamda 8 kilo aldm ama inan çok dikkat ediyorm almym diye. Sen toplmda kaç kilo aldn
Daha 18+3 teyim 3 kg aldim. 2 kg sunu son hafta aldim. Bir anda. En cok hngi haftalar oluyor kg alimi benim simdi basladi. Bu hizla devam etmem insallah

Daha 18+3 teyim 3 kg aldim. 2 kg sunu son hafta aldim. Bir anda. En cok hngi haftalar oluyor kg alimi benim simdi basladi. Bu hizla devam etmem insallah
Bence sen az bile almşsn brn 19. Haftada 7 kg almştm şu an 24+1 deym senin kilon çok iyi cnm hiç dert etme benim de oluyodu bir haftada 1.5 2 ye yakn kilo almş çkıyodm hemrn dikkat ediyordm geri düşüyordm o kilo değilde ödem oluyor artk

Insallah canm seninde durmus ama kg alman cok sevndm sonra az almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…