hamilelikte hızlı kiloooo :(

esra3442

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
18
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve 12 kilo aldım. nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum. beslenme önerisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfeeennn

Normalde günde alti ogün azar azar yemek gerekiyormuş.benim mmidem cok bulandigi icin surekli ekmek ve kraker yiyorum alti haftada ıki kilo aldım

benim hiç mide bulantım vs olmadı düşük tehlikem vardı hareketsiz kaldım sigarayı bıraktım iştahım açıldı vs. yani kilo aldırıcı butun özellikler biranda bana yüklenmiş gibi oldu bi çözüm bulmazsam 1,60 boyla 200 kilo girerim doğuma :)

canım doktorunla görüşüp diyetisyene başvurabilirsin
ben 7 ayda 16 kilo aldım:44:
ve çok aldıgımı söyledi doktor ama napim almaya da devam

Benimde dusuk tehlikem var yatıyorum kahverengi akintin var miydi

hayır benim hiç kanamam lekelenmem olmadı benim rahim şeklim bozuk ve küçük bir perde vardı bide ben hamile olduğumu cok unutuyordum :) normalde cok hareketli bir insanım bunlara devam edince düşük tehlikem oldu suan iğne kullanıyorum düşük tehlikem gecti ama garanti amaçlı doktorum haftada bir tane iğne verdi onu kullanıyorum. doktorum cok hızlı kilo alıyorsun dur dedi zaten ama ben yemek yemiyorum. ben sütü çok içiyorum. hani hamile kaldığımı hissettirecek hiçbi değişiklik yaşamadım. tatlı sevmem ekşi sevmem ama eşim azıma tıkıp duruyor. sağolsun ben yiyim diye kendiside yedi ikimizde şişiyoruz. bakalım önce kim doğurcak :)

canım doktorunla görüşüp diyetisyene başvurabilirsin
ben 7 ayda 16 kilo aldım:44:
ve çok aldıgımı söyledi doktor ama napim almaya da devam

Allah yardımcın olsun canım benim. inşallah kolaylıkla veririz kilolarımızı ben bu hızla gidersem 7. ayda ortalama 25 kilo almış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…