Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim ve 12 kilo aldım. nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum. beslenme önerisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun lütfeeennn
benim hiç mide bulantım vs olmadı düşük tehlikem vardı hareketsiz kaldım sigarayı bıraktım iştahım açıldı vs. yani kilo aldırıcı butun özellikler biranda bana yüklenmiş gibi oldu bi çözüm bulmazsam 1,60 boyla 200 kilo girerim doğuma :)
hayır benim hiç kanamam lekelenmem olmadı benim rahim şeklim bozuk ve küçük bir perde vardı bide ben hamile olduğumu cok unutuyordum :) normalde cok hareketli bir insanım bunlara devam edince düşük tehlikem oldu suan iğne kullanıyorum düşük tehlikem gecti ama garanti amaçlı doktorum haftada bir tane iğne verdi onu kullanıyorum. doktorum cok hızlı kilo alıyorsun dur dedi zaten ama ben yemek yemiyorum. ben sütü çok içiyorum. hani hamile kaldığımı hissettirecek hiçbi değişiklik yaşamadım. tatlı sevmem ekşi sevmem ama eşim azıma tıkıp duruyor. sağolsun ben yiyim diye kendiside yedi ikimizde şişiyoruz. bakalım önce kim doğurcak :)