Hamilelikte huzursuz bacak kabusu

Meyracc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
823
1.490
63
41
İstanbul
Hamilelikte huzursuz bacak sendromu yasayan var mı 3 gundur gece gündüz durmuyor. Troid ilacı basladım 3 gün önce o mu tetikledi acaba. Gebelik öncesi de yasadım ama uzun vadedır yoktu. Siyah hardal tohumu ile gecmıstı. Ataklarda bacaklara viks sürünce rahatlıyordum. Simdi çaresiz sadece acı çekiyorum ilaç içemem viks süremem Siyah hardalda zararlı. Kafayı yemek üzereyim. Yokmu çaresi. Yeni tahlil yaptırdım Dr vitamin vermedi sınırda gerek yok dedi onlardan da değildir diye düşünüyorum. Rabbim düşmanımın başına vermesin berbat bişey.

Çaresi yokmudur. kimse yaşamaz insallah tabiki ama fikri olan olursa çok sevinirim

Ben 4aylık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden Berk özellikle kalçama çok keskin agrılar giriyor bazen komple bacağımı kaldıramıyorum bile sürerek yürümek zorunda kalıyorum ama şuan vitamin ve kalsiyum kullanmaya başladım eklem kemik agrılrının sebebi kalsiyum eksikliği diye biliyorum kullanmay başladığımdan beri bir agrı sancım olmuyor doktoruna bir danış bence bu konuda

Ben 4aylık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden Berk özellikle kalçama çok keskin agrılar giriyor bazen komple bacağımı kaldıramıyorum bile sürerek yürümek zorunda kalıyorum ama şuan vitamin ve kalsiyum kullanmaya başladım eklem kemik agrılrının sebebi kalsiyum eksikliği diye biliyorum kullanmay başladığımdan beri bir agrı sancım olmuyor doktoruna bir danış bence bu konuda
Tahlil yeni yapıldı Dr ilaca gerek yok dedi. Ozaman huzursuz bacak yoktu tabi birdaha tahlil isteyeyim

Benim de tahlillerim de sorun yoktu ayıma göre bana bir vitamin verdi tahlil yapmadan içerisinde almam gereken hersey vardı elevit diye bir vitamin ve kan ilacı onlar baya iyi geldi ilk ay yaptırmıştım tahlillerimi 4ayda yapmadı rutin Alman gereken dedi ve verdi

Kaç aylık hamilesin bir de bacak agrılarının hamilelikte artmasının sebebi gizli fıtık olduğunu duymuştum

5 aylık hamileyim. Normal bacak agrısı degıl. Huzursuz bacak uyku halinde yada dinlenirken aniden bacağın kendi kendine hareket etmesi içten içe acı sızı hali ve hareket ettirmezseniz (sürekli ve durmadan) ağrının artması durumu. Uyku yok çünkü uyutmuyor uyurken uyandırıyor zaten:KK42:

Aynı şekilde oluyordum hatta bacağımı hissizlestiği anlar oluyordu daha sonra ağrıya döndü sonra kullandığım vitamin fayda sağladı umarım sana da faydası gelebilecek bir şey bulabilirsin ;(

Hamilelikte huzursuz bacak sendromu yasayan var mı 3 gundur gece gündüz durmuyor. Troid ilacı basladım 3 gün önce o mu tetikledi acaba. Gebelik öncesi de yasadım ama uzun vadedır yoktu. Siyah hardal tohumu ile gecmıstı. Ataklarda bacaklara viks sürünce rahatlıyordum. Simdi çaresiz sadece acı çekiyorum ilaç içemem viks süremem Siyah hardalda zararlı. Kafayı yemek üzereyim. Yokmu çaresi. Yeni tahlil yaptırdım Dr vitamin vermedi sınırda gerek yok dedi onlardan da değildir diye düşünüyorum. Rabbim düşmanımın başına vermesin berbat bişey.[/QUOTE Çok sıkıntılı bir durum, allahım kimseye yaşatmasın.Kalsiyum takviyesi alman gerekir, günlük, muz bide maden suyu kullan, faydasını görürsün

üzgünüm ama geçmiyor
benım kızım 10 yaşında hamıleyken yaşadım ve halaaa çekiyorum ,

hafif hafif masaj yaptır biraz rahatlatır,

Hamileliğimin 3. ayından beri kuyruk sokumu ve bacağımın üst kısmını bağdaştıran bir ağrı ve sızlama var.Ara ara oluyor bu durum. 3.5 aylıkken bacağım yattığımda karıncalanma gibi oluyordu ve ağrı oluyodu. Ekstra kramplar giriyodu aniden. Sonra geçti bu durum bende. Son 2 haftadır sadece 2 kilo almama rağmen sanki 20 kilo almış gibi bacağımı yükseğe kaldırırken zorlanıyorum. Yürürken kaldırıma çıkarken bile bacağımın ağrıdığını hissediyorum. Doktoruma soracağım. Siz sordunuz mu ?

Aynı şekilde oluyordum hatta bacağımı hissizlestiği anlar oluyordu daha sonra ağrıya döndü sonra kullandığım vitamin fayda sağladı umarım sana da faydası gelebilecek bir şey bulabilirsin ;(
Mrb canm benimde bacağını kopacakmis gibi oluyor kullandığınız vitaminin adı nedir acaba

Ben de huzursuz bacak sendromu vardı hamile kalmadan önce. Çareyi çarşafımın içine ayak ucuma doğal sabun koyarak buldum. Televizyonda duymuştum. Belki sizde de işe yarar.

Back
X