Hamilelikte huzursuz bacak sendromu :(

bsk_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
18
7
286
Ankara
merhaba. ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri ayaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. gün içinde de çok ağrıyor, resmen koyacak yer bulamıyorum. böyle bir sıkıntı çekip düzelen varsa bana da yardımcı olabilir mi?

merhaba. ben yaklaşık 5 haftalık hamileyim. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri ayaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. gün içinde de çok ağrıyor, resmen koyacak yer bulamıyorum. böyle bir sıkıntı çekip düzelen varsa bana da yardımcı olabilir mi?
Bende de oluyo bazı geceler daha yeni doktoruma sordum magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi takviye olarak magnezyum kullanıyorum zaten size doktorunuz önermedi mi henüz?

Bende de oluyo bazı geceler daha yeni doktoruma sordum magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi takviye olarak magnezyum kullanıyorum zaten size doktorunuz önermedi mi henüz?
dr randevum yarın. umarım bi çare bulur. birde bende çok fazla şişkinlik oldu. sizde de oldu mu? şuan nefes almakta zorlanıyorum o kadar. bu arada benim 9 yaşında bir kızım var. bunların hiçbirini ona hamileyken yaşamadım. yaşım da 40 acaba ondan mı böyle oldu anlayamadım. daha ilk haftalarda böyleyse 9 ayı nasıl geçiricem bilmiyorum :(

Daha önce böyle bir rahatsızlığınız varmiydi gebelik sürecinde başladıysa kalsiyumun eksikliği demir eksikliğinden kaynaklaniyor da olabilir huysuz bacak sendromu bende var genellikle gece uyku arasında tutar bacaklarınız yokmuş gibi uyuşukluk ve hissizlik yapar sürekli bacaklarinizi germe hissi oluşur dr ile görüşün geçmiş olsun

Daha önce böyle bir rahatsızlığınız varmiydi gebelik sürecinde başladıysa kalsiyumun eksikliği demir eksikliğinden kaynaklaniyor da olabilir huysuz bacak sendromu bende var genellikle gece uyku arasında tutar bacaklarınız yokmuş gibi uyuşukluk ve hissizlik yapar sürekli bacaklarinizi germe hissi oluşur dr ile görüşün geçmiş olsun
çok teşekkür ederim. umarım biran önce çözüm bulabiliriz.

dr randevum yarın. umarım bi çare bulur. birde bende çok fazla şişkinlik oldu. sizde de oldu mu? şuan nefes almakta zorlanıyorum o kadar. bu arada benim 9 yaşında bir kızım var. bunların hiçbirini ona hamileyken yaşamadım. yaşım da 40 acaba ondan mı böyle oldu anlayamadım. daha ilk haftalarda böyleyse 9 ayı nasıl geçiricem bilmiyorum :KK43:
Bende de çok oldu nefes nefese kalıyodum hemen. 3 ayı bitirince biraz daha rahatladım gibi tabi yaşın da etkisi vardır illaki.

Back
X