Hamilelikte içi sıkılan daralan oldumu

thekbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
23
3
1
Hamilelikte uykusuzluk iç sıkıntısı olan oldu mu buna nasıl çözüm buldunuz ve ne kadar sürdü? Hamilelik depresyonu

Bendede son zamanlarda doğum yaklaştıkça oldu. evde durmak beni bunaltıyo ağlayasım geliyo hep bebeğime bişey olacakmış sanıyorum yanımda birileri olsun istiyorum. Ailemden uzaktayım eşim işe gidicek diye stres oluyorum yalnız kalmamak için. Doğum stresi sanırım çok kötü etkiledi beni. Bazı günlerde tam yersi hiçbişey yok gibi rahat oluyorum. Ben çareyi bebeğime bişeyler hazırlayarak kendimi oyalamakta buldum yoksa düşün düşün aklıma saçma sapan şeyler yer ediyo vesvese işte. Allah hepimize ferahlık versin canım

Amin inşaAllah canım sanırım yalnızlık psikoloji bizi etkiliyor hepsi heçicek öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

10 haftalk dha. Ozellkle uykum bolunuyo benm yada gec yatip erken kalkiyorum onceden uyurdum oglene kdr

Senin baya erken başlamış yalnız kaldığın oldumu inşaAllah Rabbim ferahlık verir bnde daraldığımda düşünmemeye çalışıp kendimi başka şeylerle oylıyorum

Amin inşaAllah canım sanırım yalnızlık psikoloji bizi etkiliyor hepsi heçicek öyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Evet canım geçecek. bebeğimi kucağıma alıcam, şöyle severim böyle uyuturum diye hayallere dalıp biraz olsun rahatlıyorum. İster istemez insanda acabalar oluyo korkular oluyo onlarda böyle etkiliyo. Sağlıkla bi kucağımıza alalım hepsi geçecek

İnşaAllah canım yoksa böyle hayat geçmicek gibi uyku problem tam yemek yerden bi daralma o problem bebeğim etkilenicek diye daha çok üzülüyorum Rabbim hepimize gönül ferahlığı versin

Sürekli uyurdum sürekli ama. Eşim de bi problem mi var benden neden uzaksın diye sorgulardı. Hatta abime yazmış bu kıza bişey oldu bana soğuk davranıyor diye onun dışında çok ağlardım. Oyunda öleyim çıldırırdım. Geçici.

Senin baya erken başlamış yalnız kaldığın oldumu inşaAllah Rabbim ferahlık verir bnde daraldığımda düşünmemeye çalışıp kendimi başka şeylerle oylıyorum
Hep yalnizim bi haftasonu rahatim. Calismiyorum bide o da etkiliyo galiba. Uyku duzenm eskisi gbi olsa skılmıcamda sabah uyanip bdha uyuyamiyorum o yzden cok sklyorum.. dogum olsada en azindn bebekle vakit geciririm diyorum bende :)

Kizlar bende de var bu problem bende daha 10 haftaligim geceleri uyaniyorum uykusuzluk problemi yasiyorum.. kizlar bide kollarda ve ayakta uyusukluk hissediyor musunuz

Bende tam tersi uyku problemi var gece 3-4 kere uyanıyorum biri boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyo
Kizlar bende de var bu problem bende daha 10 haftaligim geceleri uyaniyorum uykusuzluk problemi yasiyorum.. kizlar bide kollarda ve ayakta uyusukluk hissediyor musunuz

Yok canım bnde uyuşukluk olmuyor ara ara kramp giriyor sadece bol bol oku ve olumsuz hiçbir şey düşünme kafana takma

Hamilelikte uykusuzluk iç sıkıntısı olan oldu mu buna nasıl çözüm buldunuz ve ne kadar sürdü? Hamilelik depresyonu
Bende de oluyor gündüzleri uykusuzluk geçe de uykumu alıp 3 5 uyanıyorum. Kendimi tuhaf hissetmeye başlamıştım hiç bişey yapmak istemiyordum dün biraz gezdik eşimle arkadaşlarıyla çıkabildik dışarı kafam dağıldı. Ama tuhaf korkular başlıyor diyorum kalbi dursa nasıl anlarım ya durduysa diye korkulara giriyorum. Yalnız değilsin canım seni mutlu edecek şeyler yapmaya çalış .8+3 olduk biz.

Gece bende çok uyanırdım canım hergün aynı saatte 4 ya da 5 sürekli ama tabi ağrılardan dolayı ya da çiş molası

Cok evhamliyim galibanondan mi oluyor anlamadim ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…