Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı çözümü

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
27
34 haftalık gebeyim bı turlu geçmek bilmiyor enfeksiyonum napicam bilmiyorum kızlar çok yüksek derece kapmisim.onerisi olan varmı

34 haftalık gebeyim bı turlu geçmek bilmiyor enfeksiyonum napicam bilmiyorum kızlar çok yüksek derece kapmisim.onerisi olan varmı
Benimde öyle ve bana serklaj yani erken doğum riskine karşı dikiş atıldı.bendede sık sık oluyor hatta bir ara 60 tı değerim.doktorum artık çok sık antibiyotik kullanmayalım dedi.cok ağrım vardı bir gün internetten araştırdım ve doktoruma da sorarak elma sirkeli su içtim 1.5_3 litre aç karna .gece içtim ve sürekli tuvalete gittim.her tuvalet sonrası da yine hazırladığım sirkeli su ile temizleidm.baya ağrım.kesildi anında.ne zaman olsam böyle yapıyorum.ama sen yinede doktoruna sorarak yap canim

Benimde 1 cm acilmam oldu enfeksiyon dan dolayı canım bnde bugün sirkeli suyu araştırdım.bir bardak suyla içtim yarın gene yapicam ilaç da verdi bı ise yaramadı erken doğum yaptınız mı

Doktora başvurun hemen evdeki yöntemlerle geçmiyor ben 35.haftadayim enfeksiyondan 2 haftadır tedavi alıyorum keşke daha önce gitseymisim enfeksiyona bağlı acilmam olmuş,erken doğum riskim de var tedavi süreci gerçekten zor oluyor ağrınız sızınız olmadan doktora gidin hemen

Bende 13 haftalık hamileyim idrar yolumda enfeksiyon çıktı çok kötü bi durum bir kere yakalayınca bir daha geçene kadar ömrümden ömür gidiyor idrar yaparken yanma sızlama sürekli idrar yapma isteği mahvediyor insanı beni tuttuğu zaman tuvaletten çıkıp doktora bile gidemiyorum psikolojim çok bozuldu günlük hayatımı etkiliyor bişey yapamıyorum beni sabah 8 gibi tuttu gece 11 e kadar geçmedi zar zor bi şekilde biraz iyi hissedip gece acile gittik tahlil yaptılar enfeksiyon olduğunu söylediler doktor ilaç verdi hamilelikte daha çok görülüyormuş sanırım 10 gün geçti üzerinden hala arada bir oluyor ve günlük yaşamımı aşırı derecede etkiliyor bi taraf bebek için endişeleniyorum bi taraf kendim için hiçbir şey fayda etmiyor kesin bi çözümü de yok sanırım ne yapacağımı şaşırdım kafayı yicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…