Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu ve bulantı

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
34
Kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim 7haftalık hamileyim of devamlı midem bulanıyo hiç durmadan arada kusuyorum dr monurol diye bi ilaç verdi bir kullanımlık toz ama mide bulantısı beni öldürecek hep yatıyorum bitanede oğlum var annem bakıyo ama çok zor onunlada ilgilenemiyorum bulantımın bu kadar fazla olması normal mi

Kızlar dün idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim 7haftalık hamileyim of devamlı midem bulanıyo hiç durmadan arada kusuyorum dr monurol diye bi ilaç verdi bir kullanımlık toz ama mide bulantısı beni öldürecek hep yatıyorum bitanede oğlum var annem bakıyo ama çok zor onunlada ilgilenemiyorum bulantımın bu kadar fazla olması normal mi
cnm evet benimde o haftalarda öyle olmuştu çok çok kötü geçti hiç bşey yiyemedim doktorum zofer dye bi ilaç verdi ama ben haftada 2 yada 3 tane içtim zarar verebilirmi dye.. ve 14. haftada geçti şuan bazen sbhları oluyor okadar hastanede bile yattım bulantıdan ama çıkınca yine devam etti çare yok cnm hafif şeyler ve çok sevdiğin şeylerden yeme tiksinirisn

geçmiş olsun..
benım bulantı ve kusmalar günde 4-5 kezdi.. bünyene bağlı bu kusmalar.. 4 ten fazla olursa gun içinde serum alman gerekebilir sıvı kaybı ve açlık nedeniyle..idrarında keton değerine bakılıyor..

enfeksıyon bndede vardı monurol şase kullandım..kumda döktüm..

ALLAH yardımcımız olsun..

Amin canım şimdi banada serum taktılar az su içiyomuşum içemiyorum ki midem almıyo

bazı mideler daha çok tepki veriyor.. su içmek bile mıde bulantısı yapan bır hamileliğim olmadı..

ıki yudum bıle alman senın için fayda..
Aynen öyle canım gün boyu kusuyorum ilk hamikeliğimde buna yakındı ama erken başladı bu biraz artık salçalı yemek diye bişeyde yok yazarken bile midem kalktı töbe töbe

Back
X