hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu yardım

alev524

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
49
3
86
İstanbul
iyi günler ben 8 haftalık hamileyim.
doktor az enfeksiyon olduğunu söyledi ve infex adında antibiyotik verdi. acaba kullanmalımıyım. aranızda kullanan var mı? internette ,ilerler ise düşük erken doğum olabilir yazıyo ne yapmalıyım.lütfen yardım

Ben de 8 haftalık hamileyim.Bana da iye teşhisi kondu.Ama doktor şuan için sana ilaç veremem.Bol bol su iç dedi.Güvenemedim,başka doktora gittim.Eğer bir rahatsızlığın yoksa ilaç içme su iç dedi.Valla artık doktorlara da insan güvenemiyor.Hepsi farklı birşey söylüyor.

banada 10 haftalık hamıle ıken aynı teshıs kondu.bebıs gelısme asamasında oldugu ıcın antıbıyotık kullanmadım .gecen zaman ıcersınde ılerledı .bır hafta once kanam ıle hastaneye kaldırıldım.benım sorunum plesanta prevıa fakat enfeksıyonun bunun tetıklemıs oldugu soylendı.bu sefer hastanede yatarak mebcuren uc gun boyunca antıbıyotık mkullandım.eve cıktım fakat antıbıyotık almıyorum esım her gn kontrol edıyor ama bende hapları alıp atmak zorunda kalıyorum .doktorlar en masum olanı verıyoruz ama sonucta kımyasal dıyorlar.ınsallah meleklerımız sapasağlam dunyaya gelır

canım aynı şeyi ben de yaşadım. dr antibiyotik verdi. içmesem ne olur diye sordum. antibiyotiğin o kadar zararı olmaz ama enfeksiyon geçmezse düşük ya da erken doğum olur dedi. içim rahat etmedi başka doktora sordum ( doğumumu yaptıran dr. çok güvenirim ona ) içebilirsin dedi. onu içtim enfeksiyon geçti. sonra idrarımda kum çıktı. onun için de başka ilaç kullandım. Allaha şükür bebeğimi zamanında sağlıkla dünyaya getirdim. Rabbim sana da nasip etsin.

bana yeni verdi ben içiyorum. 26 haftalık hamileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…