hamilelikte idraryolu enfeksiyonu

muciize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
9
0
36
Ardahan
19+5 günlük idrar yolumda aşırı iltihap çıktı idrar kültürü istendi fakat yaşadıgım şehirde yaptırma imkanım yok iltihap kanıma karışmış çok endişeleniyorum bebegime zararı olurmu acaba herhangi bir ilaç da kullanmıyorum birde ikili tarama testi temiz diye üçlü tarama testine gerek görmedile bende yaptırmadım yardımcı olurmusunuz

cnmm bende hamileyimm 27 haftalık . idrar yolun için o testi yaptır ne olur ne olmaz ... 2 li teste ii çıkınca 3 lü testi yapmayı uygun görmüyorar banada yapılmadı 3lü test ...

Bende de hep sıkıntı bu durum bana penesilin içerikli antibiyotik vedi. 7. haftada kullandım yoksa düşük yaparsın dedi dr. her gittiğimde de fitil veriyor ama ben kullanmıyorum. çünkü fitil sonrası düşük yapan çok etrafımda arkadaşım var. 17. haftadayız inş. bi aksilik olmaz. ama tahlillerini ihmal etme bence önemli... bu arada kafa karıştırmamak adına ikili ve üçlü testlerimi yaptırmadım.yanlış çıkmaihtimali yüksek... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Bende 13. haftadayım. idrarda yanma olunca aile hekimime gittim idrar testinde enfeksiyon çıktı. Bana günde bir bardak maydonoz sapını kaynatıp içmemi önerdi sanki işe yarıyor gibi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…