Doktorum ızin vermisti 3 4 bardak iciyordum.agacta yetişen herşeyi içebilirsin demistiHanımlar hergun bir bardak ıhlamur çayı içmenin bir zararı olurmuaranızda içen varmı ?sitresi azaltma etkisi var kullanmak istiyorum.
Cnm gündemi üç dört bardak iciyorsunDoktorum ızin vermisti 3 4 bardak iciyordum.agacta yetişen herşeyi içebilirsin demisti
Teşekkür ederimBen kış aylarında içmiştim. Papatya da içilebiliyor sanırım.
Sağol cnm cevabın için tereddüt ediyordum doktora sordum iç dedi ama icenlerden' de duymak istedim bebeye birsey olur diye korkuyorumHamilelikte birtek ıhlamur içiliyor korkusuzca.. ben içine bir çay kaşığı zencefil limon ve balda katıyordum..
Yok canım yok birşey olmuyor.. ben hamileyken kışın ilaçsz o şekilde atlatmıştım gribimiSağol cnm cevabın için tereddüt ediyordum doktora sordum iç dedi ama icenlerden' de duymak istedim bebeye birsey olur diye korkuyorum
TM cnm teşekkürler bende basliyayimYok canım yok birşey olmuyor.. ben hamileyken kışın ilaçsz o şekilde atlatmıştım gribimi
Ben kışın hasta olacak gibi olduğumda hep içtim doktor tavsiyesiyle, çokta iyi geliyordu.
[/QUOTsitres azaltiyo ondan icicem cevabın için teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla ıhlamur kan yapar aslında bu süreçte faydalı bileHanımlar hergun bir bardak ıhlamur çayı içmenin bir zararı olurmuaranızda içen varmı ?sitresi azaltma etkisi var kullanmak istiyorum.
Düşük yaparmi diye korkuyorum deneyenler varmış bı müddet denicemBildiğim kadarıyla ıhlamur kan yapar aslında bu süreçte faydalı bile
EvetCnm gündemi üç dört bardak iciyorsun
Ne kadar süre devam etmistiniz cnm
Suan 31+4um hala devam ediyorum siyah caydan daha iyiNe kadar süre devam etmistiniz cnm
Tamam cnm bende basliyayim siyah çay içmiyorum zaten migdem almiyoSuan 31+4um hala devam ediyorum siyah caydan daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?