hamilelikte ikili test sonuçları acil

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
merhaba kızlar. sonuçlarım bugün çıktı hemen paylaşmak istedim. bilenler yorumlayabilir mi? şehir dışındayım akrabamin rahatsızlığı nedeniyle. eğer normalse doktorla haftaya görüşücem ama sıkıntı bir durumsa hemen dönmeyi düşünüyorum o yüzden önemli yorumlarsanız sevinirim teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20201019_174954.webp
    IMG_20201019_174954.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 149
Ah canım benim bende senin gibi sıkıntı yaşadım hatta konu bile açmıştım bakabilirsin benden benimkide seninkine yakın buradaki arkadaşlar sağolsun içimi ferahlattı doktorum bana Bi sıkıntı olmaz istiyorsann hemen yurtdışına giden yüzde 99 net sonuç veren test yapalım dedi oda 2.500 3.000 civarında dedi yaptırmadım sende sıkılma bu arada yaşınız kç acaba

Yanlış anlamayın ama burası bdv ve siz buraya bi kere daha hamilelikte hapşırmakla alakalı da konu açmıştınız. Gebelik forumunda cevap alamadıklarınızı burada sormanız ban sebebi.

Yanlış anlamayın ama burası bdv ve siz buraya bi kere daha hamilelikte hapşırmakla alakalı da konu açmıştınız. Gebelik forumunda cevap alamadıklarınızı burada sormanız ban sebebi.
Burda sacim nasil diye de konu aciliyor,dert tamamen kisiseldir..! Kaldi ki hamilelikte çocuğu ile alâkalı dertlenmesi cok normal değil mi?

Burda sacim nasil diye de konu aciliyor,dert tamamen kisiseldir..! Kaldi ki hamilelikte çocuğu ile alâkalı dertlenmesi cok normal değil mi?
Ünlemli falan konuşamazsınız benimle. Haddinizi bilin önce. Gebelik formu var orada sorusunu sorabilir hanım efendi dert yazmamış soru sormuş. Okuduğunu anlamakta bi sanat tabii.

Ünlemli falan konuşamazsınız benimle. Haddinizi bilin önce. Gebelik formu var orada sorusunu sorabilir hanım efendi dert yazmamış soru sormuş. Okuduğunu anlamakta bi sanat tabii.
Sizinle polemiğe girmeyecegim BDV sayfasinin ilk basligina bakin,
Sanatinizi icra etmenizi rica ediyorum

BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.

Sizinle polemiğe girmeyecegim BDV sayfasinin ilk basligina bakin,
Sanatinizi icra etmenizi rica ediyorum

BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Polemiği başlatan sizsiniz polemiğe girmeyeceğim diyorsunuz. Daha kendinizle çelişiyorken bişey anlatmaya çalışıyorsunuz.
Bence siz okumalısınız o yazıyı konu sahibi soru sormuş bişey yazmamış. Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz neyse forum kurallarını da hatırlatayım ünlem kullanmak yasak ban sebebi kibledim.

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyiniz.
Kimsenin derdine dert değil diyemeyiz lakin her derdin bölümü ayrı, gebelikle ilgili konular Kadın, Anne&Çocuk Sağlığı bölümünde yer alan Gebelik alt kategorisinde açılmalıdır, saçla alakalı konular keza yine uygun bölüm olan Güzellik Bakım bölümündeki ilgili alt kategoriye, kaldı ki konu sahibesi gebelikle alakalı her konusunu 2 defa açıyor, aynı içerikle farklı bölümlere konu açmak yerine, kurallara uyup gebelik bölümüne açsa ve konu linkini de kendi duvarına eklese sürekli kategori dışı konu uyarısı almaz.

Back
X