Hamilelikte ilac kullanma lütfen paylasir misıniz

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Merhaba hanımlar. Az önce doktordan geldim. 6 haftalık hamileyim. Doktor idrar yollarında enfeksiyon olduğunu söyledi. Uromısin diye bir ilaç verdi. Ama antibiyotik olduğu için çok kararsız kaldım. Çünkü çok yeni . Ilk üç aylık süreçte kullanmak korkuttu beni açıkçası. Kullananan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler simdiden

dr hamıle oldugunu biliyordur herhalde

largopen diye bir antibiyotık var onun gibidir içerigi belki ,

bol bol su iç bu arada

Bendede olmustu doktor largopen vermisti.İcerigine bak amoksisilin icerikli olanlari veriyorlar.Bol bol su ic.Gecmis olsun

Hayir cnm.hamilelere ve emziren annelere amoksilin grubu antibiyotik verilir.En masumu bu.idrar yollari iltihapi lanet bisey Allah korusun bebegine bile zarar verebilir.
Icerigine baktin mi hangi grup antibiyotik.Bide doktorun gebe oldugunu biliyor mu

Hayir cnm.hamilelere ve emziren annelere amoksilin grubu antibiyotik verilir.En masumu bu.idrar yollari iltihapi lanet bisey Allah korusun bebegine bile zarar verebilir.
Icerigine baktin mi hangi grup antibiyotik.Bide doktorun gebe oldugunu biliyor mu
Yok bakmadım ama b grubu diyor prospektüsünde yazıyor mu hangi grup olduğu. Haklısınız doktor yazdığına göre kullanmalıyım. Evet tabi biliyor. Zaten ben doktora bu durumda kullanmasam nasıl olur korkuyorum zarar verir diye dedim. Eğer yükselirse bebeğe zarar verir dedi. Bende burda daha önce kullanmış anneler varsa içim rahatlar diye bilgi almak istedim. Çok teşekkürler aydınlattığınız için.

Canim kutunun uzerinde ilacin adinin altinda yazar antibiyotigin turu
Ben largopen kullanmistim.bol bolda su ictim

Amoksilin grubu antibiyotikler kullanilabiliyor.. doktorlar zaten hamilelere ilac verirken kullanilabilicek gruptan veriyorlar.. enfeksiyon ilaclardan daha riskli.. sadece idrar yollari degil enfeksiyon disinizde de olsa enfeksiyondur hem gebelikte hem normal donemde oldukca tehlikeli bir hal alabilir

Back
X