Hamilelikte ilaçsız gaz giderici

eymendninnannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
80
26
3
25
Kızlar hamilelikte karnım aşırı şiş çok patırdama oluyor şişlik nefesimi daraltıyor ve daha 8+5 deyim ama en başından beri gaz ve miğde yanmam çok fazla ne iyi gelir tavsiyeniz var mı doktora ayın 6 sında gideceğim o zaman kadar beni rahatlatacak bir yöntem falan

tıksıntı mıde bulantısı yasamıyorsan (kokusundan dolayı tereddut ettım ) yarım kasık kımyon yarım cay bardagı ıcılebılecek kadar sıcak ılık su karıstır ıc.. hamıleyken de emzırme donemınde de bende de cocugumda da gaz bırakmadı sukur. kavun falan da acaıp gaz yapıyor sımdı mevsımı dıye cokca yıyoruz malum.. aklında bulunsun

Papatya çayı benim kurtarıcım oldu. Bir de gaspass diye bir takviye var doğal içerikli bazen onu da kullanıyorum.

Açıkçası kavun falan değil genel yediğim peynir ve yoğurtlu şeyler sıcak yemekler miğdemi bulandırıyor ama kimyonlu denerim oğlumda doğumdan sonra çokça içmiştim gazını alsın diye kendime aklıma gelmedi çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…