Hamilelikte ilişki

Tamam illa ki onemli ama dr henuz cinsel perhizi bitirmemis ama kanama alani vs gorulmedi, yarin kontrolum var ama bu geceyi bos gecemeyecegim sanki siz ne dersiniz tadinda bir mesaj olmamis mi 😂😂😂
Aynen öyle olmuş ama fazla gitmeyelim üstüne hamiledir gergindir nasıl istiyorsa öyle yapsın. Bizi ilgilendirmez bize düşen onu bilgilendirmek yorum yapmak gerisini o bilir ben diğer gebeliklerde 1 ay bile görmemiştim herşey bebeğim için di Allah tan eşim de destek veriyordu anlayisliyfi

Öööffffff burası kadınlar klübü değilmi ya kadınlar birbirine fikir vermek yerine sürekli eleştiri sürekli eleştiri sıkıldıkkkk...

Ama ilk mesajinizdan bu anlasiliyor. Normal sartlarda yarin kontrolunuz varsa yarin doktora sorar ogrenirsiniz. Bu geceden konu acip buraya, bize soruyorsaniz “ben yarina kadar bekleyemeyecegim, bu gece dayanamayip sevisecegim siz ne dersiniz?” Demek oluyor. Yani ben oyle anladim, bence herkes boyle anladi ve diyoruz ki dr’a sorun o ne derse oyle yapin. Biz ne desek bos 🤷🏼‍♀️
Yarın kontrolum yok sadece doktora mesaj atacağım. Açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum bu aksam iliskiye gireceğim demedim.

Gercekten yine bir asiri ozel hayat paylasimi. Gercekten bu mesaji yazmak zorunda miydiniz? Yaniz sizce biz sizin bu gece iliskiye girip girmediginizi merak mi ediyoruz dersiniz?
Onu söylemişsiniz. Hem ithamda bulunup aciklayinca kiziyorsunuz

Sanirim yanlış anlaşıldım bu aksam iliskiye giricem demedim. Doktora yarin gerizekalimiyim sorayim bu aksam girip
Yok estağfurullah hamilesiniz kendimden örnek verdim bende yeniyim 1 haftadır ilişki yok siz bilirsiniz şuan iyisiniz zaten doktora gideceksiniz sorarsınız doktora ☺️

Bakin keyif sizin, bebek sizin. Bana ne, bize ne ozetle ne yapmak istiyorsaniz oyle yapin 🤷🏼‍♀️
O zaman neden yanitladiniz. Size sadece doktor bir sorun varsa ilişkiyi yasak dermiydi diye sordum. Öylesine sormuştum çocuğumu dusunmuyor diyen mi bi gece bekleyemiyon diyen mi dersin

Öylesine sorayim dedim pişman oldum olan uykumda kacti aslında cümlemnizi biraz daha değişik farklı yazsaydıniz herkes sizi anlayışla karşılardı 🤷 birşey olmaz canınızı sıkmayın siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız 😊🤗

O zaman neden yanitladiniz. Size sadece doktor bir sorun varsa ilişkiyi yasak dermiydi diye sordum. Öylesine sormuştum çocuğumu dusunmuyor diyen mi bi gece bekleyemiyon diyen mi dersin
Valla bu kadar enteresan bir uye cikacaginizi bilmeden cok da esprili bir dille cevap vermistim ilk. Sonradan diger uyeye saldirdiginizi gorunce savunma icgudum sahlandi iste naparsiniz

Öööffffff burası kadınlar klübü değilmi ya kadınlar birbirine fikir vermek yerine sürekli eleştiri sürekli eleştiri sıkıldıkkkk...
Vala ben daha soru falan sormam. Bayadir girmiyordum bir kaybım var zaten diken ustundeyim bi soru sorayim dedim agzima ettiler

Vala ben daha soru falan sormam. Bayadir girmiyordum bir kaybım var zaten diken ustundeyim bi soru sorayim dedim agzima ettiler
Var böyleleri destek yerine köstek olan çok. Bilmiyorum ki size soruyorum yani eleştirmeden doğru olanı anlat bitsin🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Var böyleleri destek yerine köstek olan çok. Bilmiyorum ki size soruyorum yani eleştirmeden doğru olanı anlat bitsin🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Hayır içleri fesat demek ki çünkü doğru anlayan nasıl insan gibi cevap verdi yada acikladigimda hala neden üstüme gelindi anlamıyorum teşekkür ederim size

Back
X