• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte ilişki

pin123ooo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Merhaba kızlar, kafamı çok kurcalayan birşey var. Şu an 23 haftalık hamileyim ve neredeyse 2 aydır eşimle aramız uzak. Yani genel duygusal olarak çok iyiyiz ama yatakta bana çok uzak. Şu anda işsiz ve bebeğe nasıl bakacağımızı iş arayışının stresinin olduğunu ve hamile olduğum için cinsel ilişkiden çekindiğini söylüyor. Telefonu hap benim yanımda, günde sadece 1-2 saat çıkar oda ya benle ya arkadaşlarıyla ne zaman arasam bildiğim yerde. Sizce ne düşünmeliyim?

Merhaba kızlar, kafamı çok kurcalayan birşey var. Şu an 23 haftalık hamileyim ve neredeyse 2 aydır eşimle aramız uzak. Yani genel duygusal olarak çok iyiyiz ama yatakta bana çok uzak. Şu anda işsiz ve bebeğe nasıl bakacağımızı iş arayışının stresinin olduğunu ve hamile olduğum için cinsel ilişkiden çekindiğini söylüyor. Telefonu hap benim yanımda, günde sadece 1-2 saat çıkar oda ya benle ya arkadaşlarıyla ne zaman arasam bildiğim yerde. Sizce ne düşünmeliyim?
Yani eğer düzenli bir cinsel ilişkiniz olduysa çocuktan sonra bozulduysa bazen kafa karışıklığı yapabilir. Düşük riskin yoksa doktor onay verdiyse cinsel ilişkş yaşayabilirsiniz

Düşük riski veya problem olmadığını biliyor zaten. Psikolojik olarak rahatsız olduğunu ve vajinal birliktelik zamanı odağının dağıldığını söylüyor. Gebeliğin 3 ayına kadar normaldi, sonradan başladı bu. Aldatılıyor muyum diye çok düşünüyorum(

Benim de eşim bi süre öyleydi hamilelikte sırf hamile olduğum için korktu galiba ve eski cinsel hayatımız duruldu doğumdan sonra eskiye döndü merak etmeyin bazen erkeklerde bu oluyor hamileyken çekiniyorlar ilişkiden

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için, biraz rahatladım, onunla konuşacağım 🤍

Psikolojiktir iş aradığı için

Merhaba kızlar, kafamı çok kurcalayan birşey var. Şu an 23 haftalık hamileyim ve neredeyse 2 aydır eşimle aramız uzak. Yani genel duygusal olarak çok iyiyiz ama yatakta bana çok uzak. Şu anda işsiz ve bebeğe nasıl bakacağımızı iş arayışının stresinin olduğunu ve hamile olduğum için cinsel ilişkiden çekindiğini söylüyor. Telefonu hap benim yanımda, günde sadece 1-2 saat çıkar oda ya benle ya arkadaşlarıyla ne zaman arasam bildiğim yerde. Sizce ne düşünmeliyim

25. Haftamdayım Sizinki yine 2 aydır uzakmış benim eşim gebeliği öğrendiğinden beri uzak neden diye soruyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum diyor. Zararı yok doktor bir uyarıda bulunmadı diyorum aynı şeyler, bir süre sonra baktım ısrarla gururum kırılacak teklif etmeyirum artık.. çevremdede örnekleri var doğumdan sonra eski hayatlarına dönmüşler umarım bizimkide döner.

25. Haftamdayım Sizinki yine 2 aydır uzakmış benim eşim gebeliği öğrendiğinden beri uzak neden diye soruyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum diyor. Zararı yok doktor bir uyarıda bulunmadı diyorum aynı şeyler, bir süre sonra baktım ısrarla gururum kırılacak teklif etmeyirum artık.. çevremdede örnekleri var doğumdan sonra eski hayatlarına dönmüşler umarım bizimkide döner.
Biz de aynı şekilde ama açıkçası bizde ilk ben istemedim annem de aynı şekilde yapmış belki o sözlerden etkilendim ama hamileyken cinsel ilişkide bulunmak kadar yapmamak da normal bence.
Yeter ki eşler birbirine dürüst davransın.

Biz de aynı şekilde ama açıkçası bizde ilk ben istemedim annem de aynı şekilde yapmış belki o sözlerden etkilendim ama hamileyken cinsel ilişkide bulunmak kadar yapmamak da normal bence.
Yeter ki eşler birbirine dürüst davransın.
Haklısınız, en azından bana karşı dürüst. Şüphemi çekecek birşey de yapmıyor 🙄

Bence ikimiz de dert etmemeliyiz. Yani tamamen bitmiş değil cinsellik aslında ama 10 günde bir falan. Herkesi kıyaslayamayız da, garip bir durum erkek olmadan onların psikolojisini anlamak biraz zor 🤔

Back
X