Hamilelikte ilişki

emma_stone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
171
78
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 şubat. Hamileliği mi 23 martta öğrendim. Öğrendikten 2 hafta sonrada akıntım da pembelik gördüm ve doktora gittiğimde yerleşme kanamasıdır dedi. İlişkiye girmeyin dedi belli bir süre. En son gittiğimde ise sıkıntı gözükmüyor ilişkiye girebilirsiniz dedi ancak benim yinede kafamda soru işaretleri var acaba yine o pembesi akıntı gelir mi diye. Bu ilk hamileliğim ve biraz da zor hamile kaldım o yüzden her an bir şey olacak mış korkusu var. Çevremdekilerin bazıları ilk 3 ay kesinlikle yapma bazıları da Dr dedi ise sıkıntı olmaz dediler.

Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 19 şubat. Hamileliği mi 23 martta öğrendim. Öğrendikten 2 hafta sonrada akıntım da pembelik gördüm ve doktora gittiğimde yerleşme kanamasıdır dedi. İlişkiye girmeyin dedi belli bir süre. En son gittiğimde ise sıkıntı gözükmüyor ilişkiye girebilirsiniz dedi ancak benim yinede kafamda soru işaretleri var acaba yine o pembesi akıntı gelir mi diye. Bu ilk hamileliğim ve biraz da zor hamile kaldım o yüzden her an bir şey olacak mış korkusu var. Çevremdekilerin bazıları ilk 3 ay kesinlikle yapma bazıları da Dr dedi ise sıkıntı olmaz dediler.
cnm bence hiç riske atma bebeğin herşeyden daha değerli şuan eşler daha anlayışlı olmalı bu konuda

Doktor skinti yok dediyse sorun yok bence. Arkadasim dusuk tehlikesine ragmen hafta da 3 kez iliskiye girdigi bile olmus bebegine bise olmamisti. Ben genetik nedenlerden dusuk olduguna inaniyorum.

Düşük riskli olanların tedbirli davranmalarında fayda var.Siz de bence 1 ay daha bekleyin,acizane tavsiyem.

ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için ikinci gebeliğimde doktorum 3 ay kesinlikle ilişki önermedi. ilk gebeliğim 6 haftalıkken düştüğü halde, önermedi. bence riske etme, eşim benden daha temkinliydi, sırnaştığımda bile reddetti beni, doktorum ilk 3 aydan sonra sık olmamakla birlikte izin verdi, 16. haftada tamamen serbest bıraktı.

bana da ogtrnir ogrenmez iliski yasak dedi 3 ay bitti korkudan hala yaklasamiyorum..ki bu konuda sagolsun esim anlayisla yaklasiyor bana ve bebisimize.:)

bu genetik ve vücutla ilgili bi durum doktor risk görmediyse hiçbir sorun yoktur. ben gebeliğimin başından beri her gün eşimle beraber oluyorum bazen günde 2 defa bile oluyo hiçbir sorun olmadı çok şükür.

Şahsen sorun yaşamadım ama riskli gruptan değildim görünürde.Ama abartmamak ve tedbirli olmakta fayda var.Hani en fazla 3-4 günde bir gibi.Allah korusunda sonrasında kanama vs yaşasak ister istemez manevi olarak kendimizi suçlarız keşke dikakt etseydim diye.

Biz hamile olduğumu öğrendiğimiz den beri ilişkiyi bıraktık hatta eşim benden daha temkinli diyebilirim :) bana kalsa ilişki olurdu ama eşim uzak durduğu için bende alıştım artık :)

Banada doktor serbest dedi sağlık ocagındaki ebede 3 aya kadar sabır dedi tutunma ayları dedi zaten ilişki olmadıgı halde kanamam oldu eşim zaten korkudan yaklaşamıyor birde 4 haftalıken hamile oldgumu bilmiyordum çok ağrımıştı sanki rahmim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu ama ebe bana doktor önersede eskiden beri 3 aya kadar hiç önerilmez dedi şimdi bazı doktorlar serbest diyor dedi bagısıklık sistemi iyi olana bişiy olmuyor ama düşük olanlarınkinde kanama bile oluyor bence riske atma demişti oyuzden bence sende riske atma benimde piskolojim bozuldu eşim boşlukta gibi oldu hiç ilgilenemiyorum yatıyorum sürekli eşimle cinsel ilişki yok ama acaba benden bekliormu isteyince ne yapıyor tilkiler dolanıyor kafamda ilk hamilelik olunca

Dr sikinti gormediyse yapmanizda bi problem yok zaten o kanamada yerlesme kanamasiymis bi proble.im belirtidi degilmis korkma bence yap

Banada doktor serbest dedi sağlık ocagındaki ebede 3 aya kadar sabır dedi tutunma ayları dedi zaten ilişki olmadıgı halde kanamam oldu eşim zaten korkudan yaklaşamıyor birde 4 haftalıken hamile oldgumu bilmiyordum çok ağrımıştı sanki rahmim yerinden çıkacak gibi ağrıyordu ama ebe bana doktor önersede eskiden beri 3 aya kadar hiç önerilmez dedi şimdi bazı doktorlar serbest diyor dedi bagısıklık sistemi iyi olana bişiy olmuyor ama düşük olanlarınkinde kanama bile oluyor bence riske atma demişti oyuzden bence sende riske atma benimde piskolojim bozuldu eşim boşlukta gibi oldu hiç ilgilenemiyorum yatıyorum sürekli eşimle cinsel ilişki yok ama acaba benden bekliormu isteyince ne yapıyor tilkiler dolanıyor kafamda ilk hamilelik olunca

Canim biraz ayıp olacak belki ama eslerimiz illaki cinsel ilişkiyle rahatlicak diye bişey yok başka yollarla da halledilebilir böylece kafanda da tilki falan dolaşmaz :) biz böyle idare ediyoruz ve ilişki dışında eşine istediğin gibi yaklasabilirsin sıkıntı yok :) doktor da yasaklamadiysa bile 3 ay bekle derim ben . Biz 3 ay bekledik sonra doktora sordum 9 ay dayanabiliyorsaniz dayanın dedi :) benim ilk gebeligim malesef kürtaj la sonuclanmisti ondan belkide biraz fazla temkinli davranmis olabilir tabi.

X