Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bekledikleri ve istedikleri bir gebelik değildi ikisininde Hele 6 aylık öğrenen arkadaş boyun fıtığı için emara girmiş ilaçları kullanmış tekrar adet oluyorum sanmış kanaması durmayınca neden kanama yaşıyorum uzun sürdü bu sefer diye gitmiş öyle öğrenmiş hala şokta
Bekledikleri ve istedikleri bir gebelik değildi ikisininde Hele 6 aylık öğrenen arkadaş boyun fıtığı için emara girmiş ilaçları kullanmış tekrar adet oluyorum sanmış kanaması durmayınca neden kanama yaşıyorum uzun sürdü bu sefer diye gitmiş öyle öğrenmiş hala şokta
Normal şartlar altında hayır hamilelikte hiçbir ayda regl olmazsınız. Gebeliğin bilinen ilk belirtisi adet gecikmesidir. Yine de siz regl olmanıza rağmen gebelikten şüpheleniyorsanız idrar testi yapın, mutlaka netlik kazanır…