Canım benimde adet günüme kadar akıntım yoğundu ama adet gününden sonra kesildi sen istersen iki gün sonra tekrardan testini tekrarlaMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Yardımıza ihtiyacım var
Adetim 2 gün geçikti hatta 3cü güne geçti karnımda adet olacakmışm gibi sancilar var. Bulantı, uyku sık idrara çıkma da var ama göguslerim normalde adet olacagm zaman aşırı ağırlaşır bu sefer öyle degil acı falan da yok. Ve seffaf akıntı falan da yok. Test yaptım sabah neqatif çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Aynı durumdayız sadece benim mide bulantısı kusma uyku yok diğerleri aynı akıntım çokk az yok gibi adetim iki ve ya üç gün gecmiş belirtim yok ama adetde olmadımMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Yardımıza ihtiyacım var
Adetim 2 gün geçikti hatta 3cü güne geçti karnımda adet olacakmışm gibi sancilar var. Bulantı, uyku sık idrara çıkma da var ama göguslerim normalde adet olacagm zaman aşırı ağırlaşır bu sefer öyle degil acı falan da yok. Ve seffaf akıntı falan da yok. Test yaptım sabah neqatif çıktı sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Kusma bendede yok ama fazlasıyla bulantı var. Her kes 5gün gectikten sonra test yap diyor ama insan sabırsızlanıyor/Aynı durumdayız sadece benim mide bulantısı kusma uyku yok diğerleri aynı akıntım çokk az yok gibi adetim iki ve ya üç gün gecmiş belirtim yok ama adetde olmadım
Ben boş gebelik yaşadım hiç akıntım yoktu hatta acayip kuruydu anlamıştım bir şey olduğunu şimdi de olmay9nca üzüldüm yaaKusma bendede yok ama fazlasıyla bulantı var. Her kes 5gün gectikten sonra test yap diyor ama insan sabırsızlanıyor/
Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden araştırı yorum yardımcı olan oldular sağllsunlar ama yinede süşünmeden edemiyorumBen boş gebelik yaşadım hiç akıntım yoktu hatta acayip kuruydu anlamıştım bir şey olduğunu şimdi de olmay9nca üzüldüm yaa
Boş gebelik nasıl oluyor? Bende adet gecikmesi olmaz genelde o yüzden biraz umutluyum açıkçasıBen boş gebelik yaşadım hiç akıntım yoktu hatta acayip kuruydu anlamıştım bir şey olduğunu şimdi de olmay9nca üzüldüm yaa
İnşaAllah öyle bisey olmaz İnsaAllah ikimzde hamileyizdirAynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden araştırı yorum yardımcı olan oldular sağllsunlar ama yinede süşünmeden edemiyorum
İnşallah vardır. Ben 2 kızımda da akıntı yaşamadım hamileyken. Şimdi 3. İstiyorum beklemedeyim senin gibi.Benim tahminime göre pazar adet olmalıydım olmadım.Pazartesi kaset test yaptım negatif çıktı. Cumartesiye kadar olmazsam tekrar test yapıcam.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Yardımıza ihtiyacım var
İnşaAllah öyle bisey olmaz İnsaAllah ikimzde hamileyizdirAynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden araştırı yorum yardımcı olan oldular sağllsunlar ama yinede süşünmeden edemiyorum
TamamCanım benimde adet günüme kadar akıntım yoğundu ama adet gününden sonra kesildi sen istersen iki gün sonra tekrardan testini tekrarla
İnşaAllah dediğin gibi olurİnşallah vardır. Ben 2 kızımda da akıntı yaşamadım hamileyken. Şimdi 3. İstiyorum beklemedeyim senin gibi.Benim tahminime göre pazar adet olmalıydım olmadım.Pazartesi kaset test yaptım negatif çıktı. Cumartesiye kadar olmazsam tekrar test yapıcam.
İlla akıntı olacak. İlla gogus ağrısı dolgunluğu olacak diye birşey yok canım benim. Benim de yoktu.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Yardımıza ihtiyacım var
kese vardı ama bebek yoktu oluşmamıstı kese zaten bebek olusmadıgindan bozulmaya başlamıstı sonunda düşük olduBoş gebelik nasıl oluyor? Bende adet gecikmesi olmaz genelde o yüzden biraz umutluyum açıkçası
Aynen dediğiniz gibi yapıcam çünkü araştır8yorum konuşuyorum elden bir şey gelmiyor stres stres sizin yazdıklarınızdan sonra gerçekten aşırı bir şekilde arastırıyordum çünkü boş gebelik olmuştu bende birde akıntı olmamıstı hiç kupkuruydu yine aynısı olunca korktum ama hem arastırarak daha kötü hissediğimi anladım ve sormucam fazlada kurcalamıcam doktora randevu alıp gidip derdimi anlatcam yazdıklarınızda gerçekten haklısınızGebeliğimin ilk dört ayı bırakın akıntıyı aşırı kuruluk probleminden egzama oldum
Dokuz ayını gebe değilmiş gibi tamamlayan insanlar var
Böyle takıntılar stresler gebe kalmanıza da engel bebeğe de zarar, bekleyin bir hafta adet olmazsanız gidin bir doktora
Tam bilmiyorum ama adet gününden önce olur diye biliyorum ya iki üç gün ya bir diyelim hadi sen adet olmuş olmayas8n eğer geç döllenmeyse ise adet günü falan olur diye biliyorum amaŞimdide tuvalete gitdigimde 2 3 damla açık pembemsi kan gördüm. Sonrasında ped kullandım ama hic bir şekilde devamı gelmedi. Normalda ben adet oldgm zaman kesintisiz ve tam olması gereken gün olur erken olur ama gece olmaz. Off çok merak ediyorum. Yerleşme kanaması nasıl oluyor peki?
İlk bebeğimde normalde ne kadar akıntım varsa gebeliğimde o kadardı, mide bulantım vardı baş dönmem vardı ama hafifti, meme hassasiyeti hafiftiAynen dediğiniz gibi yapıcam çünkü araştır8yorum konuşuyorum elden bir şey gelmiyor stres stres sizin yazdıklarınızdan sonra gerçekten aşırı bir şekilde arastırıyordum çünkü boş gebelik olmuştu bende birde akıntı olmamıstı hiç kupkuruydu yine aynısı olunca korktum ama hem arastırarak daha kötü hissediğimi anladım ve sormucam fazlada kurcalamıcam doktora randevu alıp gidip derdimi anlatcam yazdıklarınızda gerçekten haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?