Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan şekeri normal sınırda ama üst sınıra yakın bu sebeple şekerli şeylerden mümkün mertebe uzak durmanızda fayda var malum gebelerin iştahı bi dönemden sonra çok açılıyor ve dikkatli davranılmıyor gebelik diyabeti olmayın sonra
Bebeğimiz hayırlı olsun sağ sağlık kucağınıza alin inşallah d vitamininin düşük birde troitleriniz yüksek troitler için dahiliye te gitmeniz gerekir kadın dogumcunuz zaten yönlendirir sizi
Bebeğimiz hayırlı olsun sağ sağlık kucağınıza alin inşallah d vitamininin düşük birde troitleriniz yüksek troitler için dahiliye te gitmeniz gerekir kadın dogumcunuz zaten yönlendirir sizi
Bu bilgiyi en iyi doktorunuz verir size dahiliye te git derse mesajla hic ertelemeyin troit bebegin zekasını çok etkiliyor çünkü ilaç başlayacaktır size ama sakin telaş etmeyin benim ilk hamileliği de de vardı ilaçlar kullanıldığı surece hic bir sıkıntısı yok
Kan sayımında beyaz küre yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir idrar tahlili baktır derim. Tiroit için dahiliye yada endokrine gitmen lazım benim tsh 3,6 çıkınca gönderdiler ve şuan ilaç kullanıyorum. D vitamini içinde günde en az 10 dk balkonda yada dışarda elleriniz açık olacak şekilde güneşlenmeniz bile sizi toparlayacaktır.
Kan sayımında beyaz küre yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir idrar tahlili baktır derim. Tiroit için dahiliye yada endokrine gitmen lazım benim tsh 3,6 çıkınca gönderdiler ve şuan ilaç kullanıyorum. D vitamini içinde günde en az 10 dk balkonda yada dışarda elleriniz açık olacak şekilde güneşlenmeniz bile sizi toparlayacaktır.