Hamilelikte ilk tahlillerim???

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Kızlar 7 haftalık hamileyim bugün tahlillerimi yaptırdım anlayan varmı.

Eklentiler

• 20180530_171122.webp
    20180530_171122.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 123
Kan şekeri normal sınırda ama üst sınıra yakın bu sebeple şekerli şeylerden mümkün mertebe uzak durmanızda fayda var malum gebelerin iştahı bi dönemden sonra çok açılıyor ve dikkatli davranılmıyor gebelik diyabeti olmayın sonra

Hım çok sağol canım bi arkadaş eve hepatit b yüksek çıkmış dedi korkuttu beni merak ettim bende

Eklentiler

• 20180530_201444.webp
    20180530_201444.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 20180530_201414.webp
    20180530_201414.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 93
Bebeğimiz hayırlı olsun sağ sağlık kucağınıza alin inşallah d vitamininin düşük birde troitleriniz yüksek troitler için dahiliye te gitmeniz gerekir kadın dogumcunuz zaten yönlendirir sizi

Bebeğimiz hayırlı olsun sağ sağlık kucağınıza alin inşallah d vitamininin düşük birde troitleriniz yüksek troitler için dahiliye te gitmeniz gerekir kadın dogumcunuz zaten yönlendirir sizi
Hım anladım canım doktoruma mesaj attım daha dönmedi normalde haftaya gidecektim .erken gitmelimiyim

Bu bilgiyi en iyi doktorunuz verir size dahiliye te git derse mesajla hic ertelemeyin troit bebegin zekasını çok etkiliyor çünkü ilaç başlayacaktır size ama sakin telaş etmeyin benim ilk hamileliği de de vardı ilaçlar kullanıldığı surece hic bir sıkıntısı yok

Hım çok sağol canım bi arkadaş eve hepatit b yüksek çıkmış dedi korkuttu beni merak ettim bende
Kan sayımında beyaz küre yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir idrar tahlili baktır derim. Tiroit için dahiliye yada endokrine gitmen lazım benim tsh 3,6 çıkınca gönderdiler ve şuan ilaç kullanıyorum. D vitamini içinde günde en az 10 dk balkonda yada dışarda elleriniz açık olacak şekilde güneşlenmeniz bile sizi toparlayacaktır.

Hım sagolun kızlar ya.ilk gençliğimde 6.haftamda kalp atımı alamadım diye kürtaj olmuştum .Bu seferde bisey olacak diye çok korkuyorum zaten

Kan sayımında beyaz küre yüksek çıkmış enfeksiyon olabilir idrar tahlili baktır derim. Tiroit için dahiliye yada endokrine gitmen lazım benim tsh 3,6 çıkınca gönderdiler ve şuan ilaç kullanıyorum. D vitamini içinde günde en az 10 dk balkonda yada dışarda elleriniz açık olacak şekilde güneşlenmeniz bile sizi toparlayacaktır.
Hım sağol canım bakalım hayırlısı olsun artk doktorumdan mesaj bekliyorum olmadı gidicem hemen

Back
X