Hamilelikte ishal tehlikeli mi?

ela__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
25
3
3
Merhaba arkadaşlar , hamileyim ve ishal oldum , hamilelikte ishalin bi tehlikesi olur mu? Bilgisi olan var mı bu konuda ?

Merhaba arkadaşlar , hamileyim ve ishal oldum , hamilelikte ishalin bi tehlikesi olur mu? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Yemeklerden veya susuzluktan ishal olduysan sıkıntı yok ama idrar yolu enfeksiyonuysa ishalin sebebi o zaman tehlikeli çünkü erken doğuma sebep olur demişti doktorum. İdrarda yanma falan varsa enfeksiyon olabilir bence bi tahlil yaptır nolur nolmaz bi de iki ihtimalde de çok su içmen lazım günde en az 3 lt

yanma falan yok çok şükür. dediğin gibi çok su içmek lazım ben 2 lt falan içebiliyorum , 3 lt ye çıkartmam lazım , sağol cevabın için canım . inşaAllah geçer en kısa zamanda .

yanma falan yok çok şükür. dediğin gibi çok su içmek lazım ben 2 lt falan içebiliyorum , 3 lt ye çıkartmam lazım , sağol cevabın için canım . inşaAllah geçer en kısa zamanda .
Geçmiş olsun inşl geçer. 2 günde iyileşmezse mutlaka doktora git ama

sağol canım inşaAllah. zaten dün oldum , bugünde geçmezse yarın gitmeyi düşünüyorum ,

Ben bi haftadir isalim ve 27 haftalik hamilym binaoeun olmz die bliorm ama ynede kesn knsamam gecmesi icin bol bol sivi tuket sivinkaybi oluyo kola iceblrsn muz ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…