hamilelik belirtileri

tugbaumt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
71
15
3
29
Kızar merhaba sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız ilk haftalarda mide bulantınız oldumu kusma olmadan

Daha hiç belirtim olmadan önce yumurtlama döneminden itibaren sıcak basması şikayetim olmuştu sürekli vücudum sıcaktı ve uzun süre öyle kaldı o zaman bi değişiklik olduğunu anladım acaba tekrar mı yumurtluyorum diye ovü testi yaptım çift çizgiydi adetime 1 haftaya yakın vardı bulantılarım çok hafifdi ara ara sabahları oluyordu sonradan arttı

Kızar merhaba sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız ilk haftalarda mide bulantınız oldumu kusma olmadan
Merhabaa
Kendini dinliyorsan belirtiler bence illa ki oluyor. Bende vücudum bi zaman sonra hep sıcaktı . Sıcak basması gibi de değil ama kendime dokunduğum da bile o sıcaklığı hissediyordum. Karnım da ara ara çekilme hissi ya da iğne batması gibi ara ara şeyler oluyordu. Mide bulantım o zamandan başladı hala devam ediyor. Ve bende aşırı halsizlik oldu. Hiçbir şey yapmama isteği gibi. En son test yapmadan 2-3 gün önce regli oldum sandım o ağrı girdi çıktı bi kaç kere o zaman tamam dedim hamileyim . Kimi insanda hiç belirti vermiyor ama ben beklediğim için sanırım hissetmiştim

Merhabaa
Kendini dinliyorsan belirtiler bence illa ki oluyor. Bende vücudum bi zaman sonra hep sıcaktı . Sıcak basması gibi de değil ama kendime dokunduğum da bile o sıcaklığı hissediyordum. Karnım da ara ara çekilme hissi ya da iğne batması gibi ara ara şeyler oluyordu. Mide bulantım o zamandan başladı hala devam ediyor. Ve bende aşırı halsizlik oldu. Hiçbir şey yapmama isteği gibi. En son test yapmadan 2-3 gün önce regli oldum sandım o ağrı girdi çıktı bi kaç kere o zaman tamam dedim hamileyim . Kimi insanda hiç belirti vermiyor ama ben beklediğim için sanırım hissetmiştim
Bende bekliyorum aynı şekilde banada 2 3 defa farklı günlerde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasık ağrısı bel ağrısı ilk 1 hafta bulantım çok oldu çok hafifte bir lekelenme tarzında oldu idrar testi negatif çıktı adetime 2 gün var

Bende bekliyorum aynı şekilde banada 2 3 defa farklı günlerde adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasık ağrısı bel ağrısı ilk 1 hafta bulantım çok oldu çok hafifte bir lekelenme tarzında oldu idrar testi negatif çıktı adetime 2 gün var
Hangi markayla test yaptın. Ben adetim 1 gün gecikince test yapmıştım prodector çok net çıkmıstı muhtemelen geç döllenme vs yoktu. Ama testte negatif cıkıp kanda pozitife çıkanlar oluyor bahsettiğim geç döllenme sebebiyle. Bence reglin gecikince kandan baktır kesin olur

Hangi markayla test yaptın. Ben adetim 1 gün gecikince test yapmıştım prodector çok net çıkmıstı muhtemelen geç döllenme vs yoktu. Ama testte negatif cıkıp kanda pozitife çıkanlar oluyor bahsettiğim geç döllenme sebebiyle. Bence reglin gecikince kandan baktır kesin olur marka test yapmıştım

Back
X