hamilelikte ishal

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
28
408
Ankara
genelde hamilelite kabızlıktan şikayet edilir ama ben ishal oldum
yaklaşık 5 gündür devam ediyor ve günde 4 kez falan gidiyorum tuvalete
sıkıntı oluşturur mu acaba tahlil falan yaptırmalı mıyım?
beni rahatsız etmiyor tuvalete gidebilmekten memnunum

aynen bendede o duurm oldu
kabızlık hala yok masallah ama bi ara ishal oldum
ama 5 gun falan sürmedi
bence bi doktoruna sor 1 2 gün olsa tamam ama sormanda fayda var gibi
aynen bende rahatım su andada kabızlık zor olsa gerek

Son düzenleme:

bende 4.ayımda olmuştum bir iki gün idare ettim sonra baktım olmuyo doktorumu aradaım acil hemen gel dedi serumlar testler falan enfeksiyon çıktı önlem alınmasa vücuttaki su gidiomuş ve bebk için bu enfeksiyonda tehlikeli oluyormuş bence doktoruna görün derim.geçmiş olsun.

benim 8 ayımda olmuştu. ama kayınvalidemlerde su yaramamıştı va o nedenle olmuşdu 2 gün sürmüştü 10 dk tuvaletten ayrı duramamıştım sancıdan kıvranıyodum allaha şükür bir soun çıkmadı su kaybından dolyı serum bağladılar sadece. o gün bu gündür köyde hazır su içiyorum.

iki gündür sıvı değil çok fazla
perşembe idrar tahlili için gideceğim doktora
devam ederse perşembe tahlil veririm olmazsa
bence ağrı sızı yok
zaten çok da gitmediğimden sıvı kaybı da çok değildir diye düşünüyorum
perşembe sorarım artık
teşekkürler

bende de beşinci ayımda olmuştu ama çok acı yemiştim ondan bozmuştum bağırsaklarımı.

bol bol muz yedim. çok su içtim su kaybı için.çünkü su gibiydi çok afedersiniz. sonra geçti. bi sorun da olmadı ama ihmale de gelmez. çünkü zaten vücudun ekstra bi su ihtiyacı var.

off hala geçmedi yaa
neden bu kadar uzun sürdü anlamadım
ne yesem ne içsem bilemedim ki
geçsin artık
bana zararı yok da korkmaya başladım:2:

BendEde bugun var bir boyle bi sorun
normalinde tubalete cok cikan biri degilimdir bugun dort oldu.. Normal birsey sanirim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…