Üşütmüş olabilirsin canım. Sıcak tutmaya çalış kendini sancın geçsin diye.. Yani sıcak su torbası falan değil çorap vs. gibi :) şeftali suyu içebilirsin, patates yiyebilirsin, pirinçli yayla çorbası da iyi gelir..
Bunun ilerleyen gebelikle olduğunu sanmıyorum. Bende bikaç gündür gaz sancısı (gece uykumdan uyandırıyor) ve ardından ishalle uğraşıyorum. Gaz için elma yiyip gezinip karnımı ovalıyordum. İshal için de haşlanmış patates yedim ve bol suyumu içiyorum. Ben bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha nasıl acaba diye. Böyle atlatmaya çalışıyorum daha kötüleşirsem sağlık ocağına gitmeyi kafaya koymuş durumdayım.
24 haftalık hamileyim,gıda zehirlenmesinden dolayı ishal oldum.ateş ve bulantı yoktu ama mide ağrısı delirtiyordu.gaiyta testinde amip kistleri bulundu ve mecburen antibiyotiğe başladım.1 lt ılık suya 1 yemek kaşığı şeker,1 tatlı kașığı tuz koyun.bu karışımdan 1 su bardağı tüketin her wc den sonra.sıvıyı yerine koymuş oluyorsunuz.bugün 5.gün ve hala haşlanmış patatese devam malesefff