Hamilelikte ishal

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Kızlar 36 haftalık hamileyim ishal oldum çok sulu değil ama gaz sancısı fazla .başına böyle bir şey gelen var mı? Bebek için endişe leniyorum.:(

Kızlar 36 haftalık hamileyim ishal oldum çok sulu değil ama gaz sancısı fazla .başına böyle bir şey gelen var mı? Bebek için endişe leniyorum.:KK43:

Ben de birkaç gündür aynı durumdayım. Çok sulu değil ama çok sık. Beslenmeme ve suyuma dikkat ediyorum. Bebiş çok hareketli bir sıkıntısı yok gibi.

Ben de birkaç gündür aynı durumdayım. Çok sulu değil ama çok sık. Beslenmeme ve suyuma dikkat ediyorum. Bebiş çok hareketli bir sıkıntısı yok gibi.
inşallah duzeliriz cnm.bnm ishal yok gibi bgn ama gaz sancısı var.sona yaklaşinca artık bağırsaklar bozulur diyolar.bilmiyorum doğru mu

Üşütmüş olabilirsin canım. Sıcak tutmaya çalış kendini sancın geçsin diye.. Yani sıcak su torbası falan değil çorap vs. gibi :) şeftali suyu içebilirsin, patates yiyebilirsin, pirinçli yayla çorbası da iyi gelir..

İnş. geçmiştir sıkıntınız.

Bunun ilerleyen gebelikle olduğunu sanmıyorum. Bende bikaç gündür gaz sancısı (gece uykumdan uyandırıyor) ve ardından ishalle uğraşıyorum. Gaz için elma yiyip gezinip karnımı ovalıyordum. İshal için de haşlanmış patates yedim ve bol suyumu içiyorum. Ben bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum daha nasıl acaba diye. Böyle atlatmaya çalışıyorum daha kötüleşirsem sağlık ocağına gitmeyi kafaya koymuş durumdayım.

Tekrardan geçmiş olsun

24 haftalık hamileyim,gıda zehirlenmesinden dolayı ishal oldum.ateş ve bulantı yoktu ama mide ağrısı delirtiyordu.gaiyta testinde amip kistleri bulundu ve mecburen antibiyotiğe başladım.1 lt ılık suya 1 yemek kaşığı şeker,1 tatlı kașığı tuz koyun.bu karışımdan 1 su bardağı tüketin her wc den sonra.sıvıyı yerine koymuş oluyorsunuz.bugün 5.gün ve hala haşlanmış patatese devam malesefff

Back
X