Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 haftadayım halen iştahsızlık var yemek yapamıyorum halen yiyemiyorum da mide bulantısndan kokulardanArkadaşlar 14+3 teyim hala iştahım yok 10 kg verdim günde bir öğün zorla yiyorum geçiyor mu bebek için dün gittim bakmadi iki hafta sonra cinsiyete bakacak diye doktorum sorun yok bebek iyi dedi tarama sonucuna bakıp o kadar![]()
Of napacaz ben hala kusuyorum ilaçlar faydasız kilo veriyorum sadece günde bir öğün. Çok çok zor yiyorum eşim bana bakiyro diğer hamilelere diyor sana yazık ne hale geldin hiç kolay geçmiyor benim23 haftadayım halen iştahsızlık var yemek yapamıyorum halen yiyemiyorum da mide bulantısndan kokulardanbebeğe kilo aldıracak şeyler yiyiyorum yemek dışında günlük muz kuruyemiş pekmez yumurta peynir bunları yiyorum yemek yok bebişim çok şükür haftası ile uyumlu bende 4 kilo verdim
Benimde 6 ya girince başladı çok kötüyüm herkes diyor zorla ama olmuyor of6 haftadan sonra başlayan mide bulantısıyla bende de başladı iştahsızlık yumurta yiyemiyorum tiksindim herkes ye ye baskı yapıyor tabi beni anlayan yok... şu son 2-3 gündür mahvoldum bulantıdan ama yine de yemeye zorluyorum kendimin geçecek diyorlar ama bakalım...
Benimde öyle valla nasıl hamilesin diyo eşim herkes herşeyi yiyor kilo alıyor senin gözünün feri inmiş diyoOf napacaz ben hala kusuyorum ilaçlar faydasız kilo veriyorum sadece günde bir öğün. Çok çok zor yiyorum eşim bana bakiyro diğer hamilelere diyor sana yazık ne hale geldin hiç kolay geçmiyor benim![]()
Ayy inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alalim benim ilk gebeliğim vücut alışık değil belki de ondan dolayı bilmiyorumBenimde öyle valla nasıl hamilesin diyo eşim herkes herşeyi yiyor kilo alıyor senin gözünün feri inmiş diyoyapacak bişey yok diyorum doğuma kadar böyle süren var bende onlardanim sanırım diğer gebeliğimnde böyle değildim bunda perişan oldum bunada şükür olsun bide erken doğum riskim var kasılmalar var fitil kullanıyorum ayakta durmak iş yapmak yasak bebeğin suyu sınırın altında çıktı yeme içmeyi boşverdim inşallah bu sıkıntılarınm geçer hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
İlk yada 10 mesela değil aslındaAyy inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alalim benim ilk gebeliğim vücut alışık değil belki de ondan dolayı bilmiyorum![]()
Bir şey diyeceğim 23. haftada dolduğunuz yazıyor altta hala bulantınız var mıBenimde öyle valla nasıl hamilesin diyo eşim herkes herşeyi yiyor kilo alıyor senin gözünün feri inmiş diyoyapacak bişey yok diyorum doğuma kadar böyle süren var bende onlardanim sanırım diğer gebeliğimnde böyle değildim bunda perişan oldum bunada şükür olsun bide erken doğum riskim var kasılmalar var fitil kullanıyorum ayakta durmak iş yapmak yasak bebeğin suyu sınırın altında çıktı yeme içmeyi boşverdim inşallah bu sıkıntılarınm geçer hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Evet malesef var bu haftaya kadar devam ettiBir şey diyeceğim 23. haftada dolduğunuz yazıyor altta hala bulantınız var mı![]()
Ayy ben hiç iyi gecirmiyorum resmen yatak döşek yatıyorumİlk yada 10 mesela değil aslındaher gebelik farklı oluyor işte kimisi zor kimisi kolay