Hamilelikte isteksiz orgazm ve ağrı

Sunny_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
820
399
33
27
Arkadaşlar tüp bebekle hamile kaldım ve 12. Haftaya kadar ilişki yasak buraya kadar sorun yok hiç denemedik yapmam da zaten bebeğim daha önemli tabiki hatta bir kez bilmeden orgazm oldum sonra korkup onu bile yapmadım bir keşfe rüyamda oldu kasık ağrısı ile uyandım o günden sonra dua eder oldum rüyamda öyle şeyler olmasın diye ama bu gün yine sabah kasık ve belde feci bir ağrı ile uyandım kısa sürüp geçiyor ama korkup doktora yazdım hemşiresi sıkıntı olmaz demiş kaç saat geçti şimdi sağ tarafta hala ağrım var biraz böyle bişey yaşayan var mı çok saçma şeyler yani gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum tüp bebekle olunca böyle saçma şeylerden bebeğine bişey olsun istemiyorum isteyerek yapsam yine neyse diycem ama rüyamı da kontrol edemiyorum

Benim normal yolla oldu ama hormonlarım beni benden alıyor bende aynı ağrıları yaşıyorum ilişki yaşamıyoruz şuan acaba ondan mi diyorum yasak olunca daha mi tatlı geliyor benimde kasıklarım ağrıyor sonra geçiyor 3 kere falan oldu ama geçiyor sonra bir zararı olmadi şimdiye kadar bende adamın opusunden hallenecek duruma geldim hiç böyle değilimdir normalde

Ya sorma var ya kiminde istek azalırken kiminde artırmış bende de çok arttı aynı dediğin durumdayım eskiden de haftada bir kesin hiç olmasa bile isterdim ama yaklaşık 4 ay olacak olmuyor tedavi esnasında da yasakladı doktorum. Hadi ilişki olmasın tamam çok emek vererek çok şükür bebeğimize kavuştuk ama ben normal olarak orgazm olmaya da korkuyorum uzun süre olmayınca da vücut kendisi atmaya çalışıyor bunu bir yer de okumuştum ne yapacağımı şaşırdım valla

Orgazm da rahimde kasiliyor ben ondan çok korkuyorum ama doktorlar bir şey olmaz diyor düşük riski olmadığı sürece sizinki tüp bebek daha zor daha dikkat istiyor

Hamilelikte düşük tehlikesi varsa ve ilişki yasaksa bile mastürbasyon öneriliyor. Çünkü anneyi rahatlatacağını ve bebeği de strese sokmayacağını söylüyorlar

Orgazm da rahimde kasiliyor ben ondan çok korkuyorum ama doktorlar bir şey olmaz diyor düşük riski olmadığı sürece sizinki tüp bebek daha zor daha dikkat istiyor
Sizin ilişki neden yasak acaba doğal yolla olmuş zaten neyse az kaldı zaten benim 12. haftaya Allah'ın izniyle ondan sonra doktor ne derse ona göre hareket edicem

Sizin ilişki neden yasak acaba doğal yolla olmuş zaten neyse az kaldı zaten benim 12. haftaya Allah'ın izniyle ondan sonra doktor ne derse ona göre hareket edicem
Benim çok agrım vardı ilk zamanlar hala belim kasıklarım ağrıyor az da olsa. Ilk çocuk bir şey olur korkusu var ilk 3 ay dikkat edelim dedik. Arada kahverengi akıntımda geliyor doktor normal sorun yok dese de içim rahat etmiyor

Hamilelikte düşük tehlikesi varsa ve ilişki yasaksa bile mastürbasyon öneriliyor. Çünkü anneyi rahatlatacağını ve bebeği de strese sokmayacağını söylüyorlar
Cevabınız için çok teşekkür ederim çok araştırma yaptım zaten ilk yapma sebebim oydu eşim zararı olmaz mı dedi bende yok ya hatta bebeği rahatlatıyormuş dedim sonra başka sitelerde başka başka yazılar kafam allak bullak oldu hayır yani doktorum demiyor ki yada hemşireleri ilişki yasak ama orgazm serbest iki oldu soruyorum normal mi diye normal normal diyorlar serbest deseler içim rahat edecek

Ha anladım çok şükür benim hiç lekelenme falan olmadı o zaman bence de dikkat edin birde siz ilaç iğne kullanmıyorsunuz doğal olunca biz hem düşük iğnesi hem günde 4 kez progestan fitil onlar içimi rahatlatıyor tabi her şey Allah'tan ama Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…