Hamilelikte istenilen ilk testler devlet hastanesinde nasıl yaptırılır

kivircikbasbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
27
6
1
29
Kızlar selam 6 haftalık gebeyim. Doktorumun verdiği ilk testler var ama özelde doktorum orda çok yüksek tutuyor fiyatları. Bunları devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi. Peki bu testleri yaptırmak için sabah kadın doğumdan randevu alsam beni test için kan almaya yönlendirir mi yoksa başka bir branşa mı başvurmam lazım?

Kızlar selam 6 haftalık gebeyim. Doktorumun verdiği ilk testler var ama özelde doktorum orda çok yüksek tutuyor fiyatları. Bunları devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi. Peki bu testleri yaptırmak için sabah kadın doğumdan randevu alsam beni test için kan almaya yönlendirir mi yoksa başka bir branşa mı başvurmam lazım?
Ben kadın doguma randevu almış yaptırmıştım

Aile hekimliğinde yaptırabilirsiniz. Gebelikte hangileri isteniyor bilmiyorum da, tüp bebekte istenilen testleri ben aile hekimliğinde yaptırdım.

aile hekimi yapiyo çoğu testi. sadece vitamin değerlerine bakamiyolar. hayırlı olsun. aile hekimine gitseniz daha iyi hem kayıt açmaları lazım kendilerine takip icin, hem tüm testleri yaparlar zaten:)

Back
X