Hamilelikte JODİD 100mg kullananlar

BuseKarabyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
14
2
1
30
Merhaba Hanımlar 8+3 haftalık hamileyim. İlk kan testimi geçen hafta verdim dün sonuç baktırmaya gittim kendi doktorum yoktu başka doktora baktırmak zorunda kaldım TSH 2,50 değer olması gerekirken 2,56 çıkmış değerim ve bu ilacı verdi günde 1 buçuk olarak iç 2 hafta sonra tekrar kontrol olcak dedi. Bu ilacı kullanan varmı bebeğime bi zararı olur mu sıkıntı yaratır mı? Biraz endişeliyim

Bebeğinize zararı olmaz bilakis belirli bir haftadan sonra bebek için iyota başlanıyor zaten özellikle tiroid hastası annelerde. Ben de gebeliğimin son haftalarında bebeğim için kullandım haşimato hastası olmama rağmen.

Bebeğinize zararı olmaz bilakis belirli bir haftadan sonra bebek için iyota başlanıyor zaten özellikle tiroid hastası annelerde. Ben de gebeliğimin son haftalarında bebeğim için kullandım haşimato hastası olmama rağmen.
Bebeğinize zararı olmadı değil mi dün eczacı bana saçma sapan şeyler söyledi de

Benim de 20 gün önce tiroid 3.3 çıkmıştı. Levotiron 25 kullandım. Bugün gittim 1.6 ama doktor diyor ki 20 günde bu kadar düşemez bir terslik var.

Ben levotiron 75 kullanıyorum bebegin zeka gelisimi icin önemli. Zarari olmadigi gibi yarari var ayrica gittikce artiyor tsh degeriniz hamilelik ilerledikce. O nedenle ilacı hiç atlamadan muntazam saati saatine kullanmanız şart.

Back
X