Hamilelikte kabiz ve basur

Cllk24

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
172
58
13
32
1 haftadır tuvalete cikamadm ne yapabilirim yardimci olur musunz pazartesi günü gidicem doktora

Bende evelsi gun yasadm mahvoldum resmen. 5 gun cikamadim birde som haftam artik catlicaktim. Doktor 2 tane lavman verdi onu yaptim rahatladim

1 haftadır tuvalete cikamadm ne yapabilirim yardimci olur musunz pazartesi günü gidicem doktora
Off kötü olmuş geçmiş olsun öncelikle, ben muz yemiyorum artık 1 tane bile yesem kabız oluyorum. günde 3-4 tane kayısı kurusu yiyorum acayip bişey. benim bir de tüp bebek olduğu için ıkınmak kabız olmak yasak :) kayısı dene bence...olmadı doktora danış :(

5 gun uzun .dr a gidin.gecmis olsun

doktora git canım mutlaka ilaç verecektir. ben çok zorlandığımda verdiği ilacı kullanıyorum

Aynen aç karnına kayısı yiyip su iciyorum ama malesef etki etmedi bide basur olduğu için acı korkusu var şimdi bide lavman yaparsa diye korkum oldu

Kaçıncı haftan bana magnezyum verdi kraplara ama kabızlığa çözüm oldu bende öyle etkisi oldu yani canım herkeste farklı dir muhakkak ara sor doktorunu danış bı biilac önerir muhakkak çok kotuysen kuru kayısı hoşafı yap o iyi geliyor ilik su iç nişastası çok yiyecek lerden ve baklagil den uzak dur bol salata ye bol bol meyve tuket salatalık ye kuru erik ye biara konuş bence pazartesi ye çok var

Telefon numarasi yok malesef ya dayanıcam artık mecbur kuru kayısı yiyorm suda iciyorm bol ama fayda etmedi iyice şiştim artik

Bu konuda en rahatsız olanlardan biri de benim maalesef. Bende kabızlık gebeliğimi öğrenmeden bir hafta önce başladı bendeki ilk ve en net belirti buydu hatta :dd hala da devam ediyor. Ben de sabahları kuru kayısı yedim üstüne ılık su içtim ama fayda etmemişti burdan bir arkadaş sağ olsun beyaz lahana önerdi salatama doğradım bol bol sabah kahvaltısında da yedim az da olsa rahatlattı ama kesin çözüm için doktorumdan ilaç isteyeceğim seni çok iyi anlıyorum çünkü çok kötü ve zor bir durum.

Evet çok zor gerçekten hele bide basur varsa bnde bugün eczaneden lavman aldm onu yaptım rahatlatti biraz pazartesi de doktora gidicem inşallah

Back
X